Last news in Fakti

2 Юни, 2020 09:21 4 857 9

Блокирана спирка на градския транспорт (СНИМКИ)

  • софия-
  • център-
  • сграда-
  • спирка-
  • градски транспорт

Опасна сграда в центъра на София пречи на чакащите на тролейбусна спирка

Блокирана спирка на градския транспорт (СНИМКИ) - 1
Снимки: Факти.бг ©

Спирка на градския транспорт се оказа опасно място за чакащите да ползват тролей. В центъра на София на бул. „Васил Левски” и ул. „Гурко” от няколко дни половината от спирката е обезопасена с лента „Не преминавай!” и бележка: „!Внимание Падащи обекти и предмети”.

Видно от снимките сградата е в окаяно състояние, подобна на още много такива в центъра на столицата. Задължение на собствениците е да обезопасят имота си. В случая обаче става дума за сграда, пред която се намира спирка на градския транспорт и на място, на което се струпват много хора. Също така целият тротоар е „запушен” и за да се премине през опасното място трябва да се слезе на пътното платно.

Блокирана спирка на градския транспорт (СНИМКИ)

Блокирана спирка на градския транспорт (СНИМКИ)

Блокирана спирка на градския транспорт (СНИМКИ)

Блокирана спирка на градския транспорт (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost

    16 6 Отговор
    Е, и?! Световна трагедия с тази спирка! Хората ноктите си режат и нищо не казват, тя спирката, та спирката!

    Коментиран от #9

  • 2 Бъни

    16 0 Отговор
    Като пише,че собствениците трябва да си ги ремонтират сградите,не пише ли и санкциите,ако не ги ремонтират?Или просто няма кой да прилага законите? И ,ако не е на спирка не е ли опасно да ти падне парче мазилка върху главата???
  • 3 Гост

    16 0 Отговор
    Аз не мога да разбера тази безпомощност на държавата, как не може да принуди собствениците да поддържат имотите си?! Това го няма никъде в цивилизования свят! Или го поддържаш или го продаваш на някой, който може да се грижи за него!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Рентиер

    4 4 Отговор
    На държавата така и е лесно- изисква нищо и дава нищо в замяна. В Европа защо са им хубави сградите- ами защото държавата дава безлихвени заеми на собствениците да ги оправят. А тук какво направиха? Санирахме панелките със стириопор- това е да наливаш вода в бездънна каца. Панелките са изпята песен и колкото и разноцветни картони да им лепят си остава едни гета за простолюдието, където освен обитателите им никой няма желание да стъпва. А в центъра- където ходят всички, защото е притегателна точка с многото си барове, ресторани, институции и т.н. са оставни на произвола красиви, функционални и сгради с архитектурна и естетична стойност. Тотално сбъркан модел- но нали в едни панелен вход живеят по 100 гласоподаватели, а в една къща в центъра 3-4.

    Коментиран от #8

  • 6 Лелелелелеле :о оооооо лелелелел

    0 1 Отговор
    Алелелеле разтреперих се
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 hmhmhm

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Рентиер":

    колко мозък имаш. Пази го за себе си. Как го измисли че сграда 1920 е по здрава от панелка 1988?! или нова сграда? Как го измисли че всички искат в центъра където не можеш да се обърнеш?
  • 9 няма

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Gost":

    мисирка,братле, кво да я правиш горката