Last news in Fakti

24 Юни, 2020 09:21 3 815 0

Инвестиция в имоти в краен случай

  • tui-
  • хотели-
  • инвестиция-
  • продажба-
  • пандемия-
  • коронавирус

Tui ще разпродава хотелите си, но и ще инвестира в нови

Инвестиция в имоти в краен случай - 1
Снимка: Shutterstock

Пандемията с коронавируса няма как да подмине големите туристически вериги. Сред тях е и германската Tui. От компанията заявиха, че ще разпродадат част от активите си, сред които се нареждат и доста хотели. Именно хотелите са „лицето” на компанията. „Ние определяме и контролираме стандартите по отношение на качеството, местоположението и обслужването. За целта трябва да притежаваме хотелите само в изключителни случаи”, каза главният изпълнителен директор Фриц Юсен.

Районите, в които компанията продължава да строи хотели са малко, но доводите точно там Tui да продължи бизнеса си са непоклатими. „В дестинации като Кабо Верде или Карибите трябва да продължим инвестициите си, тъй като в противен случай няма да имаме предложения”, допълни Юсен. Нови обекти ще бъдат отворени и в Германия. Един от тях ще бъде в Зилт.

Tui получи държавна помощ под формата на заем в размер на 1.8 млрд. EUR, за да преодолее кризата причинена от коронавируса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА