2 Август, 2020 18:46 11 191 12

ЧСИ продава имоти на транспортен бос

  • румен рончев-
  • имоти-
  • чси-
  • продажба

Става дума за имущество на фирма на Румен Рончев

ЧСИ за втори път продава имуществото на Румен Рончев. Частен съдебен изпълнител отново е сложил на масата имущество на фирмата на Румен Рончев – „Розова Долина Екс”. Става дума за част от имот, в който е позиционирана базата на транспортния бизнесмен. Недвижимото имущество – земя и постройка към нея, се намира на улица „Дилянка”, утгочнява TrafficNews. Сградата не се обитава, няма позиционирани офиси в нея.

Имотът е 2 декара и от 14 юли е започната процедурата по поучаване на ЧСИ продава имоти на транспортен бос

офертите, която ще продължи до14 август. Частният съдебен изпълнител е започнал процедура по изпълнителен лист, след влязло в сила решение на Окръжен съд – Пловдив, като това е първа публична продан на недвижимото имущество на Рончев.

Постройката е с разгърната площ от 73 кв.м. Стартовата цена на имота е 364 000 лв., а офертите ще бъдат отворени на 17 август.

Към този момент Рончев разполага с още две фирми, едната отново занимаваща се с транспорт -  „Ню Транс Груп”. Вече година сметките и имуществото на дружеството са запорирани заради задължения към банките.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 габровец от варна

    42 0 Отговор
    Ми затуй Мегъзъ те остави... Свърши кинтити и айде чао!😹
  • 2 Антимилиционер

    46 0 Отговор
    Мегз го източи като стаеозагорски бидон.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Грейс

    29 0 Отговор
    Тоя е любовника на Мегз, Дали ще го либи още?
  • 5 Кой68

    8 1 Отговор
    Тенджера и похлупак.......
  • 6 Густо майна

    19 0 Отговор
    Тоя измамник е феникс. Фалира за пореден път. След време пак ще се перчи с луксозна кола и нова м-тия.
  • 7 Въпрос

    29 1 Отговор
    Защо шофьор с няколко камиона е наречен транспортен бос?
  • 8 точно

    11 0 Отговор
    Голям смях пада в БГ.
  • 9 Докато не " изгорят"

    6 1 Отговор
    няколко стотици" бизнесмени" малки олигархчета,фабрикантчета,индустриалчета ,през узаконеното " огнище" на чситата,няма да има промяна.До сега тези узаконени акули,натрупаха стотици милиони, от най бедните през изпъл.дела.От топлофикация,фирми за бързи кредити,монополисти.Дълг от 5-600 лв,става над 2 бона.И никой не може да ги спре! Източват те до стотинка.Трябва да изгорят бая едри риби,за да се приемат други закони за чситата.Достатъчно е промяна на чл.417 от закона за чси,и всичко ще става нормално.Сега чси те " осъжда" без дори да присъстваш и да си уведомен от съда.Разбираш,когато си в ръцете му,и ти е запорирал заплата,сметки,деб.и кред.карта,кола и жилище.Абсолютно всичко дори за дребна сума.Докато му дадеш" неговото"( първо свойте проценти прибират) и остатъка до стотинка с огромни лихви,такси,подръжки на сметки,юридически- няма иззмъкване.Щом Фъндъчката отиде на крака да се моли на чси,да деблокира целия бюджет- над 1 млрд на столицата,заради иск от частно лице за стотина хиляди,представете си с каква непграничена власт са се сдобили от юридическото лоби при царо- испанскио тарикат! Те са по могъщи от Премиер,Президент- от всеки в държавата.

    Коментиран от #10

  • 10 Емил

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "Докато не " изгорят"":

    С тия социалистически възгледи ще си останеш цял живот на една минимална!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 фгфгфгзззз

    2 0 Отговор
    Мегза го източи тоя като изпразнен пишок!