Last news in Fakti

11 Август, 2020 09:21 3 611 3

Пазар, който се възстановява бързо след пандемията

  • париж-
  • франция-
  • имоти-
  • сделки-
  • възстановяване

Сделките в Париж се върнаха на нивата преди кризата

Пазар, който се възстановява бързо след пандемията - 1
Снимка: Shutterstock

Пазарът на недвижими имоти в Париж, подобно на редица други градове по време на пандемия, отчете спад в броя на реализираните сделки. След 11 май обаче участниците на него станаха свидетели на огромен бум в търсенето, респективно покупката на жилища и къщи. След спад от 40% в броя на реализираните сделки, водещата компания SeLoger отчете ръст от 60% през юни, като се върна на броя покупко-продажби регистрирани преди началото на кризата. Акцентът сега не са жилищата, а къщите и имотите с голямо открито пространство.

Тенденцията на пазара се потвърждава и от анализаторите на друга голяма компания за недвижими имоти – Century 21. Независимо от факта, че поради кризата обемът на продажби е спаднал с 30% - през юни броят на продажбите отчита ръст от 10% спрямо същия месец на миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарите

    7 0 Отговор
    умират със всеки изминал час, медиите панически лъжат народите! Бунтът на гладът идва!
  • 2 бл.134 в Зап. парк

    0 0 Отговор
    Евала, парите на немците добре ще ги харщите .Само в имоти к само за спасение на дърти пенсионери. Младите , да се оправят
  • 3 Чоки

    4 0 Отговор
    Нямя, няма и се появи някоя от смехотворна по-смехотворна статийка от този род. И тази игра с процентите е доста забавна. Целта е ако може да се подлъже някой и друг шаран да се юрне да купува имоти на всякя цена. Ама за тези боклуци на тези цени, трябва да си мръднал ако тръгнеш да купуваш сега. Истината е че ако цените на имотите у нас не паднат с 30-50%, раздвижване на пазара, каквото се очаква няма да има.