28 Септември, 2020 10:46 4 428 2

По-достъпни луксозни имоти при съседите

  • сърбия-
  • белград-
  • къщи-
  • цени-
  • тенденции

Белград и големите градове с ръст при продажбата на крайградски къщи

По-достъпни луксозни имоти при съседите - 1
Снимка: Shutterstock

Тенденцията през последните 6 месеца, продиктувана от пандемията с коронавирус да се купуват къщи, не подмина и Сърбия. Болшинството от тях, разположени в покрайнините на столицата и големите градове, са по-луксозни. Някои от тях са доста скъпи. Така например в Крагуевац, на езерото Шумарице само на 5 км от града, къща може да се купи срещу 235 000 EUR. В имота са обособени два огромни апартамента с големи тераси и изглед към езерото. Разгънатата застроена площ е 285 кв.м.

Друга къща на 1 км от центъра на Златибор също предлага няколко апартамента, като всеки е с отделен вход и паркомясто. Отоплява се от норвежки радиатори и има вградени дървени камини, а баните са с електрическо подово отопление. Цената е 117 400 EUR.

Районът около Белград също предлага голям избор от луксозни къщи. Сред най-атрактивните предложения е вила в Санджак, която е с лице към две улици, с площ от 996 кв.м. Изградена е в стила на старите градски вили с френски покрив, има градина от 600 кв.м със стогодишни борови дървета, поток, морава, вградено барбекю и сенник. Имотът разполага с покрит басейн, който е свързан с градината в частта, където е потока, джакузи, сауни, фитнес зали, развлекателни зони. Новият собственик може да притежава всичко това срещу 2 750 000 EUR.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стенли

    3 2 Отговор
    В Крагуевац е военният завод "Застава", който бе сринат 1999г. На същото място са изсипани хиляди бомби, включително с обеднен уран и да живееш на подобно място, еле пък ако имаш и пари, е безумие...
  • 2 Брокер

    1 3 Отговор
    Нали се ревете,че у нас е скъпо,виждате цените какви са