2 090 0

Galardo с нов офис в центъра на София

На специална витрина може да бъдат видени най-атрактивните имоти

Galardo с нов офис в центъра на София

Пазарът на недвижими имоти продължава да се развива активно, въпреки пандемията, която върлува вече година.

Поредното доказателство за това е новият офис на Galardo Real Estate. Компанията откри официално новото си “лице” в сърцето на София на ул. "Г. С. Раковски" №96, където могат да бъдат видени едни от най-атрактивните и актуални предложения на агенцията. Така, компанията освен, че демонстрира европейска класа, улеснява своите настоящи и бъдещи клиенти с престижна и удобна локация, както и изискана витрина с актуални предложения.

Несъмнено компетентното мнение на агентите при покупка или продажба на имот е наложително. С цел по-бързото и успешно реализиране на всяка сделка двама брокери на компанията са на постоянно разположение на клиентите в новия офис в интервала от 9.00 до 19.00 ч. в делнични дни, както и събота от 10.30 до 14.30 ч. Те ще могат точно и детайлно да отговорят на въпросите и изискванията на собствениците на имоти или на клиентите, търсещи нов дом или имот с цел инвестиция.

"Това е крачка напред към така желаното развитие. Казвам благодаря на екипа си, защото това е резултат от усилената им работа и любов към професията", каза по време на официалната церемония по откриването управителят на компанията, Тома Станишев.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.