Last news in Fakti

14 Май, 2021 13:21 3 045 4

Четири пъти по-висок наем

  • сандански-
  • павилион-
  • търг-
  • община

Става дума за павилион в Сандански

Четири пъти по-висок наем - 1
Снимка: БГНЕС

Зрелищен ценови скок бе регистриран по време на търг за наем на общински терен за поставяне на временен търговски обект в района на сградата на Първо основно училище „Св. Климент Охридски” в Сандански. ЕТ “Тина 22” с управител Петър Ушев бе класиран на първо място с офертното си предложение от 18 300 лева, което е четири пъти по-висока наемна цена от обявената от община Сандански 4506 лв. за 18 кв.м, съобщава Struma.bg.

На второ място остана настоящият наемател на общинския терен ЕТ “Кейт” Катя Янкова с оферта от 4560 лева без ДДС. Имотът е предоставен за разполагане на павилион за кафе и закуски.

Срокът за наем е 10 години. Предстои да бъде издадена заповед от кмета на общината Атанас Стоянов и в 14-дневен срок да се подпише договор със спечелилия търга.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    5 0 Отговор
    Сигурно освен кафе и закуски ще предлагат и веселушки!
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор
    На месец разходите му ще бъдат над 4хиляди....Наем 1525 на месец,разходи за персонал поне 2ма,още 2,2хиляди минимум и ел.енергия около 500лв и други непредвидени около 300...Не знам какво ще продава но трябва месечен оборот,да прави над 45хиляди за да му остава...На ден ,около 2хиляди...Хората са така изтънели,дано успее!Вероятно греша в нещо.......
  • 3 😁😁😁😁😁

    1 0 Отговор
    Обаче гледайте .. баничките там са по 30 стотинки
  • 4 Калкулатор

    2 0 Отговор
    18 300 лева за 10 години - това прави по 1 830 на година.
    1 830 на 12 месеца - това прави по 182,50 лева на месец.

    Иначе новината е WOW