Last news in Fakti

18 Август, 2021 10:36 3 034 2

Домът на бъдещето

  • домът на бъдещето-
  • imot.bg-
  • факти

Първият в България специализиран форум с професионални съвети за дома ще се проведе на 16 септември

Домът на бъдещето - 1
Снимка: Shutterstock

Домът на бъдещето – първият в България специализиран форум с професионални съвети за дома ще се проведе на 16 септември. Събитието събира топ експерти и компании, които ще представят тенденциите в 4 панелни дискусии: архитектура и интериор; зелени решения и енергийна ефективност; сигурност и достъпност.

Домът на бъдещето е първото събитие от този тип в България, на което експертите ще дадат полезни и практични съвети в сферата на строителството и технологиите.

На 16 септември в панелната дискусия „Красив дом“ потребителите ще научат какви са съветите на архитекти и интериорни дизайнери за декор и обзавеждане на дома; кои са най-подходящите цветове за дома и как да подберем най-подходящите мебели.

Темата „Зелен дом“ обединява въпросите за устойчиви решения за енергийно-ефективни домове; системи и уреди за намаление на разходите за електричество и вода; както и ландшафтни решения за къщи и апартаменти.

„Сигурен дом“ представя мненията на експертите за това как да защитим дома си и как да изберем най-подходящите системи за заключване на дома; но и какви са възможностите за застрахователни продукти, които ще ни донесат повече сигурност.

В панелната дискусия „Достъпен дом“ имотните брокери ще дадат съвети за пазара на недвижими имоти и как да купим най-изгодно жилище.

Форумът, чийто медийни партньори са най-големият сайт за недвижими имоти imot,.bg и информационният сайт ФАКТИ, ще се излъчи онлайн в сайтовете на profit.bg, idei.bg, novini.bg, woman.bg. Модератор и водещ на експертните дискусии е Мария Силвестър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 в тренда

    5 0 Отговор
    Няма ли да има и "Ваксиниран дом" ? За един ковидиот питам?
  • 2 Гост

    6 0 Отговор
    Как да си обзаведем домът е строго индивидуално и не се подчинява на ничии съвети. Едни предпочитат дървена дограма и шарени покривки с етно елементи навсякъде, други предпочитат кубизъм и стъклария. В края на краищата, каквото и да посъветвате някого, при 85% от българите решението опира до портфейла. Не набъбне ли прихода на българина, подобни начинания са обречени на провал.