25 Август, 2021 20:30 6 823 16

Най-добрите места за живот в тази южна европейска държава

  • италия-
  • градове-
  • живеене-
  • класация

Бари и Палермо са признати за най-евтините италиански градове за имиграция

Най-добрите места за живот в тази южна европейска държава - 1
Снимка: Shutterstock

При изготвянето на класацията на най-добрите градове за живее в Италия, под внимание са взети фактори като цена на живот, ниво на медицинско обслужване, синоптичните условия, сигурността, нивото на семеен живот и други.

Първото място е за Флоренция. На втора позиция е Болоня, а на трета – Падуа. В ТОП 5 влизат още Палермо и Бари. Флоренция заема челна позиция, благодарение на високия стандарт на живот и големите възможности, които градът предоставя на лицата, които си търсят работа.

Бари и Палермо са признати за най-евтините градове за имиграция. Първият се смята и за един от най-сигурните градове на Ботуша.

Генуа, Пиза и Тренто са трите най-благоприятни града за семейна почивка. Те са известни с много училища и мероприятия за деца.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДПС -ТРЯБВА ДА СЕ ДЕПОРТИРА

    22 3 Отговор
    Да с най много престъпление, проституция корупция убийства наркотици,и не на последно място СИГАНИ

    Коментиран от #4

  • 2 Ръмпези

    23 3 Отговор
    НАЙ ДОБРОТО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ Е МИЛАНО...МОЖЕТЕ ДА СТЕ ДОБРЕ ОБЛЕЧЕН, НАХРАНЕН , НАСПАН...И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА МОЖЕТЕ ДА ПИЕТЕ КАФЕ СЪС САНДРА БЪЛОК...ТОВА ГО ИЗПИТАХ АЗ..И ТО БЕЗ НИТО ЕДНО ЕВРО В ДЖОБА...ИТАЛИЯ Е РАЯТ...

    Коментиран от #9

  • 3 Спасението

    7 26 Отговор
    Избери ИТН!
    Да прекратим 30-годишната
    комунистическа имитация на демокрация!
    В България на дъното на ЕС!
    С руска енергийна примка на шията!

    Коментиран от #7

  • 4 ПИТАМ

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "ДПС -ТРЯБВА ДА СЕ ДЕПОРТИРА":

    Брей , къде видя тез сигани ? изобщо бил ли си в БАРИ ? има негърки по околовръстното но това не са сигани те са африкански сигани не европейски и са си много убави шоколадките

    Коментиран от #10

  • 5 ЕВРО НЮЗ

    8 0 Отговор
    Авторката, знаеш коя мафия е най жестока в Италия която владее Адиатическата част и в коя част е съсредоточена като пишеш за сигурност
  • 6 Камионджия

    27 0 Отговор
    На времето работех за Австрийска фирма(30 години) карах стоки за Италия и Гърция и пътувах с Фериботи от Италия за Гърция.Качването ми на фериботите беше от Триест,Анкона,Бари или Бриндизи и най опасния град беше Бари.За 5 минути,докато си купя билет за ферибота кабината ми е обезкостена.Няма случай това да не се е случвало с всеки,който е минал от там.Ако не успеех веднага да се кача на ферибота, трябваше да внимавам при разходка из Бари,да не ми откраднат парите,заедно с джобовете на дънките.На едно кръгово движение,пред мен се обърна джип с немско семейство,пътуващо за Гърция.Слязох да помогна да ги вадя от обърнатата кола.Не бях сам,притекоха се и италиянци,но за да плачкосат багажа разпилял се на асвалта.В същото време видах и хора в мойта кабина да я тарашат и се върнах да си спасявам имуществото от кабината.....Сега чета че е най сигурния град и ме напушва смях,като знам какви бандитчета се возят на моторчета и те нападат още на пешеходната пътека.

    Коментиран от #14

  • 7 фен на Копейкин

    4 11 Отговор

    До коментар #3 от "Спасението":

    само копейкин ще ви оправи

    Коментиран от #12

  • 8 плюс минус

    10 1 Отговор
    Флоренция "ухаеше" на нещо си. От толкова много хора не можеш да видиш почти никоя забележителност. Същото беше в Рим, Венеция, в Истанбул, Солун......
    Дали пандемията не е от прекаленото струпване на огромни маси от хора?
  • 9 Съгласен съм

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ръмпези":

    с теб. Милано е Милано (макар да живея в Рома и да не я заменям за никой друг град в света). Пътувам постоянно до там, Лугано и Торино по работа, но влагата, мъглата и липсата на слънце не ми харесва.
  • 10 Иди и виж

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "ПИТАМ":

    А ти бил ли си в Палермо! За да видиш, освен старинните сгради и многото боклуци. Човека иска да каже, че италианците са, като "сигани"!!!
  • 11 Седесарят.

    9 1 Отговор
    Аз съм за Торино..Гледката е уникална,От Северна и Западна тангента ,гледаш Алпите..Скъпо е,разбира се ..Флоренция,е отвратителна,,,мирише на отпадъци,,Много чакаха,за галерията,на Белла арт,,Иначе ,е готина...Много хора,вируся вилнее..Ако съм паралия само Торино!!!
  • 12 НИдей

    4 9 Отговор

    До коментар #7 от "фен на Копейкин":

    Се радва толкоз! Падне ли джуджето в Кремъл, Россия ще я разпокъсат. Информирай се, колко "нелегални" китайци живеят в източна Русия...
    На Китай това е държавна политика. Както и колко военни бази е създал Китай през последните 10г. по северната си граница.
  • 13 евтин живот

    7 0 Отговор
    Как няма да са евтини, кото и в двете коли и беси мафията и ндрангетата.
  • 14 Дърт пее..раст...

    11 1 Отговор

    До коментар #6 от "Камионджия":

    Тъй,тъй,колега,,!!!.Южна Италия,е пълен скрап..леш!!!.Северна Италия ,е по добре,но да си с отворени очи.Южен Тирол ,не искат да чуят за Бари ,Мари,Палермо ,Калабрия.. Бриндизи,,Неапол...
  • 15 А Ми

    2 0 Отговор
    Аз бях няколко дни в Бари Монополи никакви проблеми,хубава и евтина храна
  • 16 Смеххх

    6 0 Отговор
    Като цяло от Италия само северната част става горе-долу,на юг е трагедия