26 Октомври, 2021 16:10 5 504 2

Новата транзитна епоха на недвижимите имоти

  • нсни-
  • празник-
  • конференция

Седмо издание на Националната конференция “INSPIRE TO HIGHER” по случай деня на професионалните брокери и агенти на недвижими имоти 30 октомври

Новата транзитна епоха на недвижимите имоти - 1

Национално сдружение Недвижими имоти организира поредното седмо издание на Националната конференция “INSPIRE TO HIGHER” по случай деня на професионалните брокери и агенти на недвижими имоти 30 октомври, който с решение на Министерски съвет от 23 февруари 2021 г. получи официален статут на професионален празник.

Събитието под надслов „НОВАТА ТРАНЗИТНА ЕПОХА НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ“ ще се проведе в хибриден формат и ще се излъчва онлайн през платформата Twillix на 30 октомври 2021 г. Конференцията е разделена в две части, като темите в първата половина от 9,30ч. до 13,30ч. са: ”Кой режисира пазара на недвижими имоти”, “Имотният пазар, новата градска среда и бъдещето на модерната сграда” и “Каква е цената на нашите пари през 2021 г.? В града или на село - накъде е тръгнал българинът?”

Традиционно в дискусионните панели участие ще вземат представители от всички сегменти, свързани с недвижимите имоти в страната. Сутрешната сесия е подходяща за всички, които се интересуват от най-новите тенденции и промени на пазара на недвижимите имоти.

Професионалните тренинги за специалисти в областта на недвижимите имоти ще се проведат с платен достъп във втората половина на събитието от водещи лектори в съответната област, както и от международни гости. Безценни знания и опит в един следобед от 14,30ч. до 18,15ч. Д-р Николаос Димитриадис от University of York, City College ще говори за новия маркетинг, доверието, таргетирането и себепредставянето в лекцията „NEUROMARKETING – за решенията, които взима потребителя“. Джон Мейфийлд, Global Real Estate School, Realtor, Амбасадор на NAR за България ще бъде лектор в панела „Практически съвети за мотивацията и насърчаването в търговията с недвижими имоти“.

Онлайн регистрация за събитието, както и пълната програма можете да откриете на сайта на НСНИ.

Новата транзитна епоха на недвижимите имоти


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Испания

    1 1 Отговор
    Някой може ли да обясни но без лакардии що е "професионален" брокер и "брокер от ново поколение"?