26 Ноември, 2021 11:11 4 194 5

Куче продава луксозно имение в Маями

  • мадона-
  • куче-
  • наследник-
  • имение-
  • лукс

Имотът е бил собственост на Мадона

През 1992 г. германската графиня Карлот Либенштейн умира, оставяйки наследство в размер на 80 млн. USD на своето куче – немската овчарка Гюнтер III. От тогава до днес то и неговите наследници се наслаждават на луксозен живот, притежавайки разнообразен портфейл от луксозни имоти, включително имение в Маями, което някога е принадлежало на поп дивата Мадона. През 2000 г. певицата продава имота срещу 7.5 млн. USD. И днес той е обявен за продажба срещу 31.75 млн. USD.

Къщата, решена тоскански стил, е с разгъната застроена площ от 780 кв.м. Разполага с 9 спални. Имението се отличава с невероятен изглед към залива и огромна територия, засадена с кралски палми и пищна растителност. Новият собственик, освен невероятно красива къща, получава и парцел с площ от 4740 кв.м, включително и 30 метра морски плаж.

Гюнтер III живее основно в Тоскана, но когато е в Маями, спи в бившата спалня на Мадона, върху специално поръчано кръгло легълце. Портрет на кучето в златна рамка е разположен над камината в дневната, която се отличава с причудлива дърворезба на тавана и голямо стълбище, решено в коралов цвят.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СензаЦияЕд

    16 1 Отговор
    Кучето получава завещание имоти през 92-ра година, но видиш ли Мадона продава имот 2000-та и кучето сега ходи да спи там ... това куче освен завещание явно купува и нови имоти от Мадона :Д Никаква логика и последователност в историята .... типични сензации от днешно време.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Калоян

    13 2 Отговор
    Споменах,че Гюнтер трябва да е на тридесет години,възхитих се от формата на леглото му,намекнаг,че в същото време в Мадахаскар ядат трева и всичко друго ,защото гладуват.Нужно ли беше да ме триете? Бъдете здрави и щастливи на 112 място по свобода на словото.Хайде трийте!
  • 4 Ужасонн

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "СензаЦияЕд":

    Всеки си драска каквото му хрумне и папагалите четат и се радват без грам да мшслят или да провурят достжверността на информацията! Не съм чувал куче да живее от 20+ години...
  • 5 Българин

    5 0 Отговор
    Тъй като статията все едно я е написало моето куче ще уточня: Гpафиня Карлота Либенщайн оставя 106 милиона долара на немcкaта cи овчарка Гюнтеp ІІІ пpез 1992 г. Попечителите му инвестират и утрояват парите. Към днешна дата внука на Гюнтер III - Гюнтеp ІV, официално е най богатото куче в света със своите 372 милиона долара.