Last news in Fakti

3 Декември, 2021 09:23 6 524 4

Култов имот се отдава под наем

  • сам вкъщи-
  • къща-
  • наем-
  • airbnb

Къщата, в която е сниман „Сам вкъщи“ е качена в платформата Airbnb

Култов имот се отдава под наем - 1
Снимка: Shutterstock

Буквално в рамките на няколко дни втори „известен“ имот беше качен в платформата Airbnb за отдаване под наем. След като къщата, в която е сниман част от филма „Домът на Gucci“, чиято премиера беше преди дни, днес в платформата вече се предлага и друг култов имот – къщата, в която е сниман „Сам вкъщи“. Тя се намира в щата Илинойс. Може да бъде наета само на 12 декември. Пребиваването на гостите се организира от най-големия брат на Кевин – Бъз Маккалистър.

Резервацията ще бъде отворена на 7 декември в 14.00 ч. по Източно време. Към момента все още не е посочена цената на въпросната нощувка.

„Въпреки, че сега сме по-големи и по-мъдри (аз дори имам фирма за охрана), никога няма да бъдем толкова стари за празнични шеги. Затова, докато сме в отпуск, каня група палавници, да лудуват на воля в моя дом от детските ми години на 12 декември“, пише в обявата публикувана в Airbnb Бъз, чиято роля беше изиграна от Дейвид Д. Ритрей.

„След като огладнеете, ще може да се насладите на всякаква вкусна храна, която искате, включително най-добрата пица в Чикаго и вечеря от макарони и сирене в микровълнова печка. След това ще може да се насладите на филма „Home Sweet Home Alone“ 1990 г.“, пише още в обявата.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ana

    4 0 Отговор
    И сега целия декември от сутрин до вечер- Сам в къщи. Не е лошо филмчето, но и кучето го научи. Не е лошо да закупите и някоя друга комедия
  • 2 ПКП

    1 0 Отговор
    КУЛТОВ ЗНАЧИ ЧЕ БОЙКО Е ЧЕЛ ВИНЕТУ ТАМ !

    Коментиран от #3

  • 3 саса

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ПКП":

    Айде пак за Бойко!?
    Ти да не си му била любовница, че постоянно мимслиш за него?
    Абе стига с тоя Бойко бе, мишакри.
  • 4 Йеронимус БОШ

    0 0 Отговор
    Колко е култов ? Много ли ? По-култов ли е от къщата в Барселона ?