Last news in Fakti

4 Декември, 2013 08:48 2 009 0

Производител от Малайзия е сред участниците на Светът на мебелите 2014

  • мебели-
  • иец-
  • изложение
Производител от Малайзия е сред участниците на Светът на мебелите 2014 - 1

Една от водещите фирми за производство на презентационни дъски потвърди участието си в предстоящото 10-о издание на СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. Специализираната изложба, която ще се проведе от 1 до 5 април 2014 в Интер Експо Център – София ще покаже тенденциите в мебелния дизайн и ще срещне производители, търговци, творци и ценители на красивия и практичен интериор.

Writebest е водещ производител на презентационни дъски в Малайзия, като обхваща почти 70% от местния пазар. Създадена като малка местна фабрика, днес компания е разширила екипа и производството си, стъпвайки на международния пазар. Освен че е специализирана в производството на бели дъски, Writebest произвежда също и зелени дъски, презентационни стойки, флипчарт и много други. Постоянната връзка на компанията с клиентите е помогнала за персонализиране на продуктите според потребителските изисквания, както и за нуждите на специалните пазари. Компанията изнася продуктите си в много страни като Сингапур, Нова Зеландия, Фиджи, Австралия, Папуа Нова Гвинея, Монголия, Кувейт, Оман, Гана, Либия, Йемен, Саудитска Арабия, Судан, ОАЕ, Ирландия, Нова Каледония, Япония и Виетнам. Цел за екипа Writebest  е да стъпи и на пазари в други части на света, особено в Европа и Съединените щати. Част от тази стратегия е и участието на компанията на предстоящото издание на СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ в София.

Съорганизатор за изложението е Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и заедно с Агенция Булгарреклама за първи път реализират програма за делови срещи Hosted Buyers – Професионален купувач! Фирмите, които имат интерес за участие трябва да попълнят формата на сайта на изложението http://furnitureexpo.bg/bg, а одобрените кандидати ще получат официално потвърждение с всички необходими подробности относно посещението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА