Last news in Fakti

10 Декември, 2014 10:47 1 730 2

Лазаров: Колата на Сертов няма GPS-система

  • петко сертов-
  • светлозар лазаров-
  • колата-
  • gps

На пресконференция днес ще бъде обявен автомобила, който издирваме публично – номер, цвят и т.н., заяви той

Към настоящия момент нямаме информация къде се намира Петко Сертов, нямаме такива данни. Знаем с каква кола е отпътувал и кога. Това заяви в Министерски съвет главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

По първоначални данни Сертов е отпътувал сам, заяви още той. и обясни, че на пресконференцията в СДВР днес ще бъде представена цялата налична информация по случая:

„Ще бъде поставена на масата, за да види обществото първо какво е направено, какво ще се направи допълнително и това, което очаквам е да обявят автомобила, който издирваме публично – номер, цвят и т.н.”

Относно това, че Сертов е издирван и чрез „Интерпол” Лазаров обясни, че това са абсолютно реални способи, които са необходими да се проведат в една такава процедура.

Главният секретар на МВР заяви още, че разговорите на Сертов са проверявани, а данни колата му да разполага с GPS-система няма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Бакърджиев

    1 0 Отговор
    Публикувано в друга статия. Малко се говори за колата, с която е тръгнал, а тя има GPS”, заяви от своя страна Зоя Димитрова, която е бивш говорител на ДАНС . На кого в тази държава вече воже да се вярва?
  • 2 Папата

    0 0 Отговор
    ЕИ, нема ли да изчезнеш некаде и ти да не ти гледаме тъпата мутра!

    Всъщност това е положителна новина!
    Ако продължат да изчезват с по 5-6 на ден, след скоро време ще успеем да се освободим от гибелния тумор на ДС - нещо което не успяхе да направим вече 25 години!!!!!