Last news in Fakti

19 Февруари, 2015 15:06 1 788 3

Цар Киро обжалва ареста си

  • кирил рашков-
  • цар киро-
  • обжалва-
  • ареста

Той иска промяна на мярката му в домашен арест

В Пловдивския окръжен съд е постъпило искане за изменение на мярката за неотклонение „Задържане под стража”, взета по отношение на Кирил Рашков - Цар Киро, съобщиха от съда.Той иска промяна на мярката му в "домашен арест". Съдът ще реши утре дали това ще се случи.

Цар Киро бе арестуван зрелищно през юли пред хотела си в центъра на Пловдив, като обвинението срещу него е за контрабанда на 501 гр живак от Турция. Една от версиите на разследващите е, че отровата е щяла да бъде използвана за направа на "мръсни бомби".

При ареста му той беше откаран в болница, защото се оплака от проблеми в сърцето. През август пък, отново заради сърдечни проблеми ромският лидер лежа 10 дни в затворническата болница в София.
До момента Цар Киро е прекарал седем месеца в ареста, в които са включени и престоите в болниците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 909

    0 0 Отговор
    ЦИГАНИНА ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ ЗО ГОДИНИ ДА ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА !!!
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Не в домашен арест а в строг тъмничен трябва да бъде изменена.
  • 3 mirko

    0 0 Отговор
    да каже на кой плащаше за менте алкохола .крадлите и пронститутките толкова години че не го пипаха и със перце.