Last news in Fakti

26 Февруари, 2015 12:12 1 400 2

Цар Киро окончателно остава в ареста

  • цар киро-
  • кирил рашков-
  • окончателно-
  • остава-
  • ареста

Решението на съда не подлежи на обжалване

Кирил Рашков – Цар Киро окончателно остава в ареста, съобщиха от Пловдивският апелативен съд

Съдът отказа да измени мярката му за неотклонение „Задържане под стража“.
Срещу него са повдигнати 3 обвинения:

На 10 юли 2014 г. без знанието  и разрешението на митниците е пренесъл през границата на страната - ГКПП „Капитан Андреево” силно действащо отровно вещество – 501 г. живак, поставено под разрешителен режим и забранено за износ съгласно Закона за защита от вредното въздействие на химичните вещества и смеси и Закона за опазване на околната среда.

На 10 юли 2014 г. е държал силно действащо отровно вещество – 501 г. живак, поставено под разрешителен режим.

На 10 юли 2014 г. в гр. Пловдив е държал археологически обекти, които не са идентифицирани и регистрирани по съответния ред – бронзови и сребърни монети.

Съдът намери, че няма основания, поради които да бъде изменена най – тежката мярка за неотклонение спрямо Рашков. Той е обвинен в тежки умишлени престъпления, за които се предвижда наказание лишаване от свобода.

Доказателствата по делото, събрани на този етап, обосновават в достатъчна степен извода, че той е извършил деянията, в които е обвинен.

Съдът прецени, че е налице реална опасност да се укрие и да извърши престъпление, ако спрямо него бъде взета по-лека мярка.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МЕРТЕКА

    0 0 Отговор
    КВО МИ ДРЕМЕ
  • 2 Буден

    1 0 Отговор
    До живот!