Last news in Fakti

5 Март, 2015 16:46 1 930 5

Атанаска пак отрече да е убила Алекс

  • атанаска-
  • убила-
  • алекс

Атанаска заяви, че Петров освен, че е убил Алекс, е изнасилил и Атанаска до трупа на детето

Атанаска Георгиева, обвинена за убийството на малката Алекс от Поморие, най-накрая проговори. Повече от три часа продължи разпитът на обвинената за жестокото убийство, потресло морския град миналата пролет, съобщи "Грамофона".

Атанаска през цялото време поддържаше версията от предишното заседание на Бургаски окръжен съд. Тя е категорична, че Антон Петров е донесъл трупа на малката Александра в квартирата й, след което я заплашил да мълчи за случилото се. Днес пред съда Атанаска заяви, че Петров освен, че е убил Алекс, е изнасилил и Атанаска до трупа на детето.

По-интересни бяха показанията на обвиняемата, направени пред разследващите на 11 април миналата година. По думите на Атанаска разследващият полицай Иван Недков й е забил шамар, казвайки й: „Знаем всичко, не ме лъжи!”. Това се разиграло сутринта, когато Недков и колегата му Демостенов намират Атанаска, скрита в помещение до квартирата си.

Когато е била отведена в полицията, Атанаска е била разпитвана от психолози и други полицаи. Самата тя е поискала да разкаже версията си на полицай Лиловски, на когото имала доверие. Това почти се случило, но някой извикал Лиловски от стаята за разпити и Атанаска повече не го видяла.

„Тогава влезе друго полицайче и ме стисна за врата. Каза ми, че ми дава приятелски съвет да призная, че аз съм убила Алекс. Трябваше да кажа, че трупът е под леглото. Аз му отговорих, че при повторния оглед няма нищо под леглото, но той отговори, че вече има. Ако не кажеш довечера долу в ареста забавлението от снощи ще продължи. Жива оттук няма да си тръгнеш. Признавай и да те карат в Бургас!”, заплашил я униформеният.

Пред Темида тя бе категорична, че по никакъв начин не е наранила 8-годишното дете. Обясни, че заплахите от Антон Петров към близките й са били повече от жестоки. По думите й той е бил дрогиран и й казал, че ще избие семейството й, като последна ще остане Атанаска.

„Вярвам, че още може да го направи. Няма защита за майка ми и сестра ми”, допълни обвиняемата. Разпитът й продължава.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Защо публикувате подобни небивалици на една луда, която е убила дете??? Тази трябва да се пържи в ада!!!

    Коментиран от #2

  • 2 въивъи

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ами ако е невинна ти откъде си сигурен ,че изказваш заключения??

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Toko

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "въивъи":

    Стига с холивудските филми-в живота не е като в Холивуд!!!!!!!!!!!!!
  • 4 Архонт

    0 0 Отговор
    кои си признава такова тежко престапление???????
    да изгние в затвора....
  • 5 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "въивъи":

    Ами ако теб са те отвличали в миналото извънземни?