Last news in Fakti

26 Март, 2015 16:35 3 756 5

Собственик на хотел наръга двама сервитьори

  • собственик-
  • хотел-
  • наръга-
  • двама-
  • сервитьори

Мъжът е бил пиян

Двама сервитьори - Цветан и Пламен, са настанени в хирургичното отделение на МБАЛ - Разлог с прободни рани в областта на гърдите след физическа саморазправа със собственика на хотел в Банско, 39-годишния банскалия Благовест Слаев, съобщиха от struma.bg.

Кървавият инцидент се е разиграл пред механа, която се намира в непосредствена близост до църквата „Света Троица“ в центъра на Банско. Между Цветан и Пламен, които са сервитьори в механата, и Благовест Слаев, който бил много пиян, възникнал скандал. Двамата служители били принудени да помолят банскалията да напусне заведението, но той започнал да буйства и сервитьорите го изкарали навън. Вече на улицата, Слаев станал агресивен, извадил джобен нож и наранил в областта на гърдите Цветан и Пламен.

Двамата са закарани в Спешен център на МБАЛ - Разлог, където им е оказана медицинска помощ. Д-р Георгиев, завеждащ хирургичното отделение, където сервитьорите са настанени за лечение, каза, че и двамата са с прободни рани, като при единия - Цветан, раната е с проникване, но са без опасност за живота и в стабилно състояние.

Пострадалите отказаха да разкажат за инцидента. Благовест Слаев е задържан в ареста на РУП - Банско със заповед до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление.
Благовест Слаев е известен в курорта с буйния си нрав. Той е добър познайник на местната полиция. Запознати коментираха, че в бума на строителството в Банско семейството му е продало доста имоти, а от продажбата получили солидна сума пари. Слаев е собственик на хотел, който е един от първите частни хотели в Банско и е построен именно с парите от имотната сделка. Зад гърба си има един неуспешен брак, от който има дъщеря.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 113

    1 0 Отговор
    това даже не е новина в бг-поредния бързо забогатял идиот който си мисли че сутрин слънцето изгрява заради него....
  • 2 554236

    1 0 Отговор
    Ако този наистина е богаташ, напълно е възможно да се окаже, че сервитьорите са се наръгали сами
  • 3 mediator37

    1 0 Отговор
    За това има полиция, следващия път сервитьорчетата няма да се правят на бодигарди в МОЛ и да се саморазправят, а ще извикат полиция. НАли за това плащаме данъци, като има такива случаи да дойде полицията и тя да си рискува живота, а не работниците.
  • 4 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Ние винаги пишем,че от козари трудно се става туристическа гилдия!.....а те в Банско се сърдят,че ги обиждаме!...................
  • 5 Дядо Поп

    1 0 Отговор
    Ако имаше правосъдие,да му вземат хотела за обезщетение,пък да
    видим дали друг път ще се напива и ръга,кой му падне.Боклук,който
    трябва да се измете.