Last news in Fakti

2 Юни, 2015 14:20 20 525 11

Момче на 16 г. е намерено убито в Борисовата градина (Снимки 18 +)

  • момче-
  • намерено-
  • убито-
  • борисовата градина

По тялото му са открити следи от прободни рани

Момче на 16 г. е намерено убито в Борисовата градина (Снимки 18 +) - 1
Снимки: БТА

Труп на 16-годишно момче е намерен в района на Борисовата градина, съобщиха от МВР.

В 12 часа днес на тел. 112 е подаден сигнал за мъртво момче, намерено на пейка в района на Борисовата градина. В момента на място се извършва оглед.

Установена е самоличността му. Това е Георги Игнатов и е от София. Той е бил ученик в 9 клас в Търговско-банковата гимназия.

По тялото на 16-годишния младеж са открити следи от прободни рани.

Всичко се е разиграло посред бял ден. Тялото е намерено от негова приятелка, която веднага е подала сигнал за това, което е видяла, съобщи Нова телевизия. Първоначалният оглед показва, че Георги е убит с един удар в сърцето. Няма множество прободни рани.

Търси се извършителят на престъплението.

Първоначалната версия е, че е имало скандал между ученици. Няма свидетели на случилото се, въпреки че е на оживено място.

Прокуратурата отказва коментар по случая. Предприети са действия по разследването за установяването на обстоятелствата и извършителите на тежкото престъпление.

В училището на Георги всички са много разстроени и шокирани. От ръководството отказаха да коментират случилото се. Веднага след новината, всички съученици на младежа са си тръгнали. Около него не е имало хора, които да го заплашват.

Преди училище Георги е имал среща със свой много близък съученик, но срещата така и не се е състояла. Момчето вече е разпитано.

Георги е бил фен на „Левски”, но не е от така наречените ултраси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Karel Koes Rosen Hiranjgarbh Asenov Para

    0 1 Отговор
    абе накъде отива тази държава.... Karel Koes Rosen Hiranjgarbh Asenov Paragh
  • 2 Възмутена

    3 4 Отговор
    Как може да публикувате такива снимки? Авторите, нямате ли срам? Не изпитвате ли поне малко жал към опечаленото семейство, та да ги пощадите от кадрите? Или като журналисти не вярвате на уменията си и силата на текста, та имате нужда да ползвате такъв снимков материал? Срамота! Докъде могат да стигнат медиите за малко рейтинг! Ако в България няма кой да ви научи на журналистика, поне се поучете от международния опит. Питайте колегите си от Германия как покриваха самолетната катастрофа на Джърман Уингс и колко стриктни етични правила спазваха.
  • 3 4567

    3 2 Отговор
    Те хората са си написали едно 18+ още в заглавието. Който иска да не гледа.
  • 4 тошибиян

    4 0 Отговор
    викате на къде отива територията бг ли?тя е отшила отдавна заедно със стадото което пасе.....само 1 не мога да вдена и разбера и асимилирам как може феновете на 2 отбора да са толко заблудени и дрогирани 4е да не виждат как те се бият а онези на стадиона прибират милионите и карат лимузините?държавата е минало имаше държава до около 1988г след това ве4е е разграден двор
  • 5 пипи

    2 2 Отговор
    Нали уж има камери или всичко е лъжа?
  • 6 Хрисофор Карамфилов

    2 1 Отговор
    Прилича на убиѝство от ревност,обикновено такива убиѝства се разкриват бързо.Жалко за поредният загубен млад живот в територията България,и за пореден път казваме-Почиваѝ в мир.
  • 7 Възмутена

    3 3 Отговор
    До гост 4567: Изобщо не става въпрос за възрастта на зрителите! Загрижена съм за близките и за неетичното поведение на журналистите в момент на такава трагедия. Бива ли да подлагат семейството на момчето на такова страшно зрелище само за да угодят на публика от сеирджии по интернет?
  • 8 бат Краси

    5 0 Отговор
    Това е трагедия в истинския смисъл на думата.В кой век живеем ,че децата ни се колят с ножове?Къде сте бре родители,как ги възпитавате тези деца?Оставете този фацевок и обръщайте внимание на това ,което сте създали.Всеки ден умират млади хора,умира цвета на държавата ,а от това се възползват орките от Гърмен ,от Буковлък,от Сливен и вече от всяко едно населено място в България!Държавата е в демографски срив и в близките 20 години сме обречени на циганизация.Обичай те и възпитавай те децата си ,така както трябва да бъде възпитан един ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН!
  • 9 вьзмутена2

    2 1 Отговор
    Анджелина доволна ли си от публикуваното.Не ви пука за мьката на родителите по-важно е да си вземете паричките на теб харесва ли ти картинката та си се изтипосала най-отпред нямате сьвест щом с трагедията на хората тьрсите сензации-независимо че е посочена вьзраст за гледане не е трябвало да публикувате снимка.







  • 10 968547

    2 1 Отговор
    Жалко за момчето, да те убият к..венската. Да не можеш да се защитиш. Ето такива хора живеят в милата ни татковина. Подли, и завистливи. Обвиняваме циганите (не ги защитавам, ненавиждам ги) но когато стане бой, или се стигне до клане, никога не се стига до пренасяне на трупа, и убиване на беззащитен човек. Винаги боя е равностоен и в лице. Докато Българите, сме с гнили души, и всеки гледа да ти го бапне изодзадзе, без да можеш да реагираш. Жалко за родителите на това дете. Едва ли им е до снимки, и едва ли ще ги видят, защото в такъв момент ни най-малко им е до интернет. Но истината е таква, че сме много подъл народ. И затова си берем плодовете. Нека ни е! Циганите ще ни покажат, какви сме и какво заслужаваме! Щом не сме единни, на всички ни чака съдбата на това момче! Ще мрем като кучета някой ден! Бог да го прости на момчето.
  • 11 Нямате срам

    2 1 Отговор
    Наистина нямате срам, много ли пари спечелихте като публикувахте снимката на детето? А ако беше вашето?