Last news in Fakti

19 Юли, 2015 09:33 4 760 1

Прострелян и намушкан след меле

  • прострелян-
  • намушкан-
  • меле-
  • сапарева баня

В местността Янкова нива над Сапарева баня са се сбили около 7-8 души

Един мъж е прострелян, а друг е намушкан в гърдите след сбиване рано тази сутрин край Сапарева баня.

Сигналът за инцидентът е подаден към 6.30 ч. Съобщено е, че в местността Янкова нива над Сапарева баня са се сбили около 7-8 души.

По-късно е уточнено, че по пътя от Сапарева баня за курорта Паничище, край горското стопанство, има прострелян с пистолет мъж, който е транспортиран в лечебно заведение в Дупница. По-късно, още един мъж, на около 48 г., също е откаран в болницата в Дупница с прободна рана в гърдите.

Полицията работи по случая. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо Мъката

    0 0 Отговор
    Да не излезе пак циганска история, че ми писна от тях и изобщо не им обръщайте внимание да се трепят на воля има много от тях, една двойка стига за Зоопарка!