Last news in Fakti

31 Август, 2015 21:04 2 025 2

10 месеца затвор за автокрадеца Ярослав в Словения

  • ярослав димитров-
  • месеца-
  • затвор-
  • яро-
  • словения

Той е глобен и с близо 4 хиляди евро за трафик на крадени автомобили

Върховният съд на Словения е осъдил Ярослав Димитров - Яро на 10 месеца затвор и глоба от близо 4 хиляди евро за трафик на крадени автомобили, съобщи БНР. Присъдата е потвърждение на тези от по-долните инстанции, като на 28 август Софийската градска прокуратура е получила писмо с решението.

От прокуратурата обаче още в същия ден са внесли предложение за адаптиране на наложената присъда към изискванията на българското законодателство. Това означава, че българският съд ще определи какво наказание да изтърпи Димитров и при какъв режим, както и каква част от наказанието, изтърпяно в чужбина, ще бъде приспаднато от наложената тук присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    1 0 Отговор
    Ооо, вече "Яро" ли стана? Утре приятелче ще ви стане тоя престъпник, а?!

    Приличате ми на ония милиционери, дето като спрат някой по-скъп автомобил и почват да фамилиарничат с шофьора, хахо хихи, на ти говорят, кълчат се около колата и се подмазват ...
  • 2 Киро

    0 0 Отговор
    А така, браво! Поправили сте името!
    Всеки бърка, но не всеки има доблестта да си поправи грешката.

    Браво!