Last news in Fakti

20 Септември, 2011 10:23 5 346 4

Кървава драма за имот

  • ябланица-
  • убити-
  • старец-
  • издирват

Трима починаха, борят се за живота на 42-годишна жена. Издирват извършителя на убийството.

Сигнал за извършеното тежко криминално престъпление в семейна вила в Ябланица е подаден снощи към 22.15 часа. По първоначални данни спор за имот между 73-годишния Г.П. и семейството на сестра му / на 70г./ е довел до трагична развръзка, при която на място са загинали синът й на 51 години и 15-годишният й внук.
Малко по-късно в болница е починала 70-годишната жена, а лекари се борят за живота на снаха й – 42 годишна.
Според информацията до този момент спорът за вилата започнал малко след като възрастният мъж се прибрал от Швейцария, където дълго време работел. Той предписал вилата на племенника си с условие да го гледа. След време Г.П. предявил претенции към собствеността си, което довело до непрекъснати спорове между роднините. Снощи, докато семейството на сестра му вечеряло, възрастният мъж внезапно нахлул в къщата им и открил огън срещу тях. Минути след това лумнал и огън във вилата, която е построена на около 50 м от къщата. По първоначални данни пожарът е предизвикан умишлено – на всеки етаж била поставена газова бутилка. Огнеборците са локализирали пожара, няма опасност пламъците да засегнат къщата на роднините му. . На мястото на престъплението е извършен оглед, предприети са оперативно-издирвателни действия за установяването и задържането на Г.П. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калина Петрова

    0 0 Отговор
    Този народ се побърка пияни жени колят бивши съпрузи, заради вила избиват четирима, що за кръвожадност?! Безпаричието ли побърка хората?!
  • 2 Смърфиета

    0 0 Отговор
    Още не достигната кулминацията...
  • 3 Валя

    0 0 Отговор
    Трябва да се избием и тогава да достигне ли кулминацията?! И без това са ни достатъчни жертвите по пътищата и първото място по инфаркти, инсулти и психично болни.
  • 4 The Big Boss

    0 0 Отговор
    Не мислят хората и правят големи глупости.