Last news in Fakti

9 Ноември, 2015 15:39 11 178 25

Задържаха заподозрения за убийството на работник на "Струма"

  • емил първанов-
  • ембака-
  • задържаха-
  • заподозреният-
  • работник-
  • "струма"

На 09.11.2015 г. Окръжна прокуратура гр.Благоевград задържа за 72 часа Емил Първанов, по прякор Ембака, във връзка с повдигнатото му обвинение, че на 26.06.2015 г. около 13,30 часа на новостроящ се обект на „Магистрала Струма“, лот-4, километър „428+400“ умишлено е умъртвил Николай Чивиев  - престъпление по чл.115 от НК.

Припомняме, че непосредствено след извършване на престъплението Емил Първанов се укри, което наложи обявяването му за издирване, включително и с международно, чрез издаване на Европейска заповед за арест.

На 09.11.2015 г. Емил Първанов се е явил сам в Окръжна прокуратура гр.Благоевград със защитник.

Предстои прокуратурата да внесе искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража” по отношение на обвиняемия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз

    0 0 Отговор
    ЦСЗ да се самосезира..Нова женичка ще си имат!
  • 2 честна държава

    1 1 Отговор
    ембака се е укривал през цялото време тук в българия а кои са му били ятаците....адвоката и всичките му роднини и авери...а за тях панделка и затвор няма ли или направо кауш за мвре-то следствието прокуратурата и съда които него намериха досега...?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

    Коментиран от #9, #22

  • 3 Ауууу

    1 1 Отговор
    Аууу-много страшен този бе... Направо ме хавана шубето, тц-тц-тц! Аман от тъпанари в тази държава - всяко село и наСЕЛЕНо място с някви местни "много страшни" измислени герои! И тоя много си вярва като го погледне човек! Сега ще му повярват и "колегите" в затвора... Дали ще е толкова страшен там?! :))
  • 4 гост

    4 1 Отговор
    СМЪРТ ЗА ИЗРОДА - ТАКИВА ХОРА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ЖИВЕЯТ В ЗАТВОРА НА ГЪРБА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА !!!!
  • 5 адвокато

    1 2 Отговор
    скивайте сега какво ще стане защото ембака си е опекъл работата няма свидетели няма доказателства и ще го пуснат и той ще се чупи във чужбина и край куче влачи рейс диря няма ей и балъци за милиони
  • 6 копеле

    1 2 Отговор
    Убийте го с камъни докато му се разтече мозъка по асфалта, после го изкормете и го обесете на червата му на някой мост. Така мисля че правеха и мексиканските картели на провинените. Страхът държи хората да кротуват, страхът, няма наказани - има убийства.
  • 7 vip

    1 0 Отговор
    Умишлените Убийците ,в нормалните държави ,когато биват заловени влизат за много дълго време в затвора ,дано и този УБИЕЦ влезе за много ,много дълго време в затвора !!!
  • 8 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ГАДНА ФИЗИОНОМИЯ
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гоуст

    0 0 Отговор
    така е като сме прости та тъпи и междо другото нали на всички застраховани коли в българия пълно автокаско им се слага джипиес и на гсмите....така ли е да или не?-да значи неможе ли на 20-човека в обкръжението на ембака да ги следите по-колите и гсмите...можете нали е тогава ченге защо не го хванахте на вторият ден или в близките 48-часа?

    Коментиран от #23

  • 11 Красо Зелето

    0 0 Отговор
    Те не са го търсили, за да го намерят. Само се шумеше по пресата и ТВ-то, че е пуснат за издирване, но никой не го издирва от МВР. И това е така, защото нямат пари за гориво. Толкова ни е жалка държавата, че ме е страх да се сетя. Тоя се е предал, с определена цел. През останалото време, докато се е криел, са мислили как да го изкарат "НЕвменяем" и да не влезе в затвора. За жалост, никога няма да се оправи нищо. Да се надяваме, че има справедливост, и да пием една студена вода от бунарО!

    Коментиран от #14

  • 12 Баце

    1 0 Отговор
    За този катил, наистина най-добре е да влезе за дъъълго в затвора, ако е на вън колегите, т.е. "братята" легионери на убития ще го пратят при Всевишния, защото там в Легиона е така
  • 13 гост

    0 0 Отговор
    http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/chiviev_napadnal_embaka_s_buhalka_obzor-290585.html
  • 14 Гоуст

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Красо Зелето":

    не е така краска зеленце мое ти знаешли че има сателити и знаеш ли че тези сателити на нато европа и европол и фбр най са насочени към така наречените наши ширини или тъмни балкански субекти и имат връзка директно към поискване откъм нашето мвре или така нареченото данс или други разузнавателни структури?-а и това не го знаеш затова си мълчи...някой комсомолец-полковник-генерал пак звел парите си мълчи.
    а и друго се чудя и мая всяка година българската държава обучава 200-професионални обийци къде са те да защитят държавата или само обучение и после мафия около 100 в армията 50-в мврето и 50-другаде?!

    Коментиран от #24, #25

  • 15 Красо Зелето

    1 0 Отговор
    Защо мислиш, че ти си прав? Според мен, не си! И ще ти кажа защо!
    Нашето МВР (Полиция, милиция) са толкова зле финансово, че не могат да си позволят гориво на колите. Ако искаш ми вярвай. Друго което не знаеш, на седмица им се пада като тренировка да изтрелят само 1 пълнител патрони. А за една година, дали се досещаш колко патрони истрелват за тренировка? Ама как да знаеш, като вярваш са сателити и ФБР. Ти виждал ли си наистина ФБР в България???? НА дали..! Само по филмите.
    Другото което не знаеш, че и на полицаите не им се занимава да гонят бандити, и затова си има "Доносници" хора с криминално минало, които им снасят информация. Нашите не могат да ходят, камо ли да тичат да гонят "Тумбака, Ембака" или както там се нарича. Та човека се е отчаял, и се е предал сам. Или по-скоро са му казали да излезе да се предаде, за да може да не лежи в затвора. Има още много неща, дето мога да споделя, ама не виждам смисъл. Все едно да обяснявам на Волен Сидеров, колко боли да те ударят с бос крак :)

    Коментиран от #16

  • 16 гледам и не вярвам на ушите си

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Красо Зелето":

    да ти хлават силите нашето мвре и другой нема хървати
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Маурчи IV

    1 0 Отговор
    Те да го бяха намерили Легионерите с които е служил убития, преди да се предаде в полицията, тоя убавец щеше бая бързичко да му доди акъла, преди да го заринат жив.

    Из африка най страшната армия беши Френскио Легион!
  • 19 диан

    1 0 Отговор
    да напомня
    тоя маи уби един работник
    дето му казал че магистралата е затворена
    за ремонт и не може да мине
    и тоя убил работника за да видят че е мъж
    и си провали живота но има много такива
    провалят се за паркомясто
    да види колата колко вдига
    е за колите са най много:)
  • 20 Сандански

    0 0 Отговор
    Калинке да си беше проверила поне снимката. Това е друг бандит и се казва Володя.
  • 21

    1 2 Отговор
    Тази измет не заслужава да живее, такива хора трябва да се изчистват от лицето на земята....
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гоуст":

    Прекаляваш с филмите. Намали ги драстично и започни да си пишеш домашните.
  • 24 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гоуст":

    Пич, ходи се прегледай при психиатър!!!
  • 25 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гоуст":

    Не слушай мама и тате какво си говорят, а наблегни на правописа, че си мнооооого зле там. Коментарите ги остави за възрастните