10 Ноември, 2015 13:30 2 438 0

Нови разкрития около убийството на малката Ани

  • ани-
  • разкрития-
  • убийство-
  • малка-
  • нови

Била е жива, когато е рязана?

Нови разкрития около убийството на малката Ана в Гърция са още по-зловещи и потресаващи, съобщиха от Български новини.

Според медицинската експертиза, изпратена към разследващите, не се изключва възможността малкото дете да е било още живо, когато е рязано. В документа изпратен от съдебния лекар до разследващите на 6 октомври се отбелязва, че разпръснати петна от кръв и генетичен материал, открити в дома на бащата на ул. Михаил Вода в Атина показват, че кръвта на детето е била още под налягане, което предполага, че детето е било още живо.

Петна от кръв на малко момиченце, според резултатите от лабораторните изследвания, са били разпръснати из апартамента. Кръв и генетичен материал на детето са намери на възглавницата, завивката, матрака, одеялото, в пространството на коридора, плочките, стените, в банята, на пода в кухнята, и по пантофите.

Според констатациите на криминалистичните лаборатории е открито и мистериозно петно в первази на стената до леглото на Ани. Това показва наличието на трети човек в дома. На мястото на престъплението е намерено ДНК на Ани, баща й, неговият приятел Ники, и неизвестен досега мъж.

Много въпросителни поражда и мистериозното изчезване на въпросният Ники или Насиф Ахмедов, който е ключов свидетел по делото. Същият се издирва от Интерпол от средата на септември. Чрез българските власти той е получил призовка, за даване на показания, но до момента не само, че не се явил пред гръцките власти, но е и изчезнал. Според допълнителните показания на главния заподозрян за убийството, бащата на детето Станислав Бакърджев, той е прехвърлил вината за изчезването на трупа главно върху приятеля си Ники.

Според информация, ключовият свидетел Ники не се е явил на разпит от страх, да не бъде обвинен в убийството на детето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА