Last news in Fakti

21 Януари, 2016 12:02 1 508 5

Емилия Ковачева: Не чувствам вина, защото не съм била бебета

  • емилия ковачева-
  • не чувствам-
  • вина-
  • не съм била-
  • бебета

„Не чувствам вина, защото не съм била бебета”. Това заяви акушерката Емилия Ковачева.

СГС заседава днес по делото срещу акушерката от болница "Софиямед" Емилия Ковачева. Тя е обвинена за това, че на 18 април 2015 г. е направила опит умишлено да умъртви новородено. Ковачева нанесла множество силни удари с ръка и стъклено шише за хранене в областта на главата и тялото на детето, задушавала го е с ръце в областта на врата му. Вследствие на ударите бебето получи тежка черепно-мозъчна травма и тежък мозъчен оток. Имаше опасност и за живота му.

В обвинителния акт прокуратурата изтъкна, че акушерката е действала с особена жестокост и по особено мъчителен за пеленачето Никол начин. По-късно стана ясно, че има още четири бебета, които също са били бити от акушерката Емилия Ковачева. Затова акушерката се сдоби с второ обвинение за нанасяне на лека телесна повреда.

Близките ѝ заявиха, че кадрите, на които се вижда как тя бие новородено дете, са манипулирани. Те обвиниха медиите за шума около случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 justise

    1 0 Отговор
    ама побъркана то на камерите се видя как млатиш 4 дневно беззащитно детенце. урод и вина не чувствала!!! чудя се как ли ще извъртят нещата сега и ще я пуснат. жива да те дерат урод такъв.
  • 2 Владо

    0 0 Отговор
    За кой ли път се убеждавам, че "лекуващият адвокат" трябва да се забрани със закон. Може би ще се замислят как изваждат подсъдимите, ако при рецидив след това понесе отговорност заедно с подопечения си.
    Така стават нещата в България... за каквото се сетиш.
    Аз например, на моята кола не бих върнал спуканата гума обратно. Няма да върви. А ние цялата кола сме я обули в спукани гуми и сега я обикаляме и се чудим защо не върви. Правим се че не забелязваме.
  • 3 кукуруку

    0 0 Отговор
    Жената е откачена, това е повече от очевидно! На такива длъжности трябва да им правят постоянно психотестове, както на Запад!
  • 4 знам

    0 0 Отговор
    Ще се оттърве мръсната гад, но някой от роднините на Никол ще отпъсти, в това съм сигурен. Адвоката ще пледира, че кадрите от видеокамерите не са заснети със СРС и не са предоставени от МВР. Това в съда винаги минава.
  • 5 ту

    0 0 Отговор
    ами тогава кой бие бебето, гледах клипа и ми стана лошо, повръщах, да не би това да е някой любовница на таткото на бебето