Last news in Fakti

17 Март, 2016 11:45 1 238 1

Отложиха делото срещу акушерката пребила бебе

  • емилия ковачева-
  • акушерката-
  • отложиха-
  • делото-
  • пребила-
  • бебе
Отложиха делото срещу акушерката пребила бебе - 1

Съдът отложи делото срещу акушерката Емилия Ковачева, която преби новородената Никол в края на април 2015 година.

Ковачева е обвинена в опит за убийство на бебето. Днес тя настоя да й бъде дадено още време за да се запознае с доказателствата по делото. За това съдът прецени да отложи заседанието за 18 април.

Факти.бг припомня, че по време на нощно дежурство Емилия Ковачева пребива почти до смърт новороденото момиченце. Видеозапис от охранителната камера също потвърди това. Никол беше приета с риск за живота в болница "Токуда". За щастие, малката Никол вече е добре. Камерите в болницата показаха, че случаят не е инцидент и Емилия Ковачева бе обвинена в нанасяне на лека телесна повреда на още четири бебета. Към момента тя е под домашен арест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хан Крум

    0 0 Отговор
    Не мога да разбера тая какво още я размотават?
    Сега тя ще трябва да се запознава с доказателствата по делото. Тоест да гледа филмчета от дежурните камери и да гледа какви ги е свършила. Чакаме я да си признае, че е виновна сама и хоп... присъдата й веднага ще бъде намалена наполовина защото си е признала. Е, има вариант да не си признае и тогава съдът ще отсъди, че наличните доказателства са недостатъчни за присъда.
    А вече би трябвало да лежи на топличко