9 Юни, 2016 10:35 1 822 1

Има задържани за обира на пощата в Хасково

  • задържани-
  • обира-
  • пощата-
  • хасково
Има задържани за обира на пощата в Хасково - 1
Снимка: БТА

Трима са задържаните за дръзкия обир, станал вчера в Централната поща в Хасково. Досега са разпитани над 30 криминално проявени лица, както и охранители. Все още не се съобщава размерът на откраднатата сума, но според близки до разследването тя е около 2 милиона лева, съобщи БНР.

В предаването "Преди всички" по "Хоризонт" главният секретар на МВР Георги Костов потвърди, че има задържани за обира:

Действията по това разследване са в изключително начален етап. Има действително задържани лица и се проверява тяхната съпричастност към извършеното престъпление, но още е много рано да даваме изявления. Има лица от криминалния контингент, както и лица, които имат определени функции по отношение транспорт и охрана на паричните потоци. 

Днес гишетата на всички пощенски станции в Хасково работят нормално и пенсиите се изплащат по график.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шефа на БГ пощи

    0 0 Отговор
    Чистачката е в основата на този обир!!! Това пощальоните много крадливи бе,сигурно са сипали преспивателно в кафато на охранителя и след,като са изключили сот-а на спокойствие са си прибрали 2-та милиона!! Предлагам всички пощенски служители да бъдат уволнени на момента за назидание ,а охранителната фирма наградена от ръководството за това ,че сбездействието си е предотвратила изход с по фатални последици ,че и човешки жертви!!