Last news in Fakti

10 Юни, 2016 16:10 1 532 2

Апелативният съд на Белград не се е произнесъл за екстрадицията на Цветан Василев

  • цветан василев-
  • апелативният съд-
  • белград-
  • произнесъл-
  • екстрадицията
Апелативният съд на Белград не се е произнесъл за екстрадицията на Цветан Василев - 1

Апелативният съд на Белград не е отменил решението на първата инстанция, с което се допуска екстрадирането у нас на банкера Цветан Василев. Това съобщи БНТ позовавайки се на добре информирани източници.

На практика магистратите още не са разгледали казуса по същество и няма решение на втората инстанция.

Делото е върнато на Висшия съд в Белград, но по технически причини - за да бъде преведено решението от сръбски на български език и да се връчи официално на Василев и защитата му.

Така ще се гарантира, че е спазено правото му на защита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дино

    0 0 Отговор
    докога сърбите ще ни мотаят. Да ни го връщат тоя престъпник и да си понесе последствията задето ограби цялата държава чрез КТБ
  • 2 Катрин

    0 0 Отговор
    Само на мен ли взе да ми писва от цялото това евтино разиграване? Сега пък технически причини – трябвало да се превежда, че Цветан Василев не разбирал. Нали си има сръбски адвокат, да му го преведе. А и колко е обемно това. Да не са 1000 страници? Пак се опитват да ни разиграват и да ни правят на луди. Едно не мога да разбера, как като рухна пирамидата на Мейдоф в САЩ за нямаше и няколко месеца доказаха вината му и го осъдиха. Тук 4 млрд. дупка в спестяванията на българите и 2 години се влачим. Още дело не е заведено, а основният измамник е на свобода и харчи откраднатите пари за подкупи. Ще го върнат в България май на кукуво лято, а ние ще пием пак по една студена вода.