Last news in Fakti

11 Юни, 2016 00:45 17 200 15

Иван Терзийски опрял дуло до главата на Очите, пистолетът засякъл

  • стрелба-
  • очите-
  • митьо очите
Иван Терзийски опрял дуло до главата на Очите, пистолетът засякъл - 1
Снимка: БТА

В разгара на мелето в ресторант 4You е имало драматичен момент, който по чудо не е приключил с убийство на място на Димитър Желязков – Очите, пише в. „24 часа”.

Иван Терзийски, единият от хората на Божидар Кузманов - Божо Кравата, се озовал фронтално срещу несебърския бос и опрял дуло до главата му, натиснал списъка, но оръжието засякло, разказват запознати с развоя на конфликта.

Според свидетелските показания след влизането във 4You, Димитър Желязков директно се отправил към Кравата с репликата "Ти на най-големия ли ми се правиш тук?" и замахнал да го удари. След този момент никой не може да каже точно в каква последователност се е развил конфликтът.

Участник в мелето свидетелствал, че Желязков е носел пистолет на кръста. Проверява се дали Очите има нещо общо с оръжието, намерено на пода до тялото на убития Александър - "Макаров" с изтрити номера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    5 9 Отговор
    ДОБРА НОВИНА
    ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ИМА ДА ЖИВЕЕ ОЩЕ
    ДАНО СЕ ОПРАВИ ПО БЪРЗО И ИМ НАРИТА ЗАДНИЦИТЕ НА ТЕЗИ
    ЛАПЕТИИ
    ДРЪЖ СЕ ЖЕЛЯЗКОВ

    Коментиран от #4, #7, #13, #14

  • 2 Vasik Atanasova

    4 7 Отговор
    ТОЙ ТОЗИ ТЕРЗИЙСКИ ЗАТОВА СЕ И КРИЕ НАЙ МНОГО НО ДА ВИДИМ
    КОЛКО ЩЕ СЕ КРИЕ
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 некойси

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "Фен на глупостта ":

    Не забравяй, че става въпрос за полу рускиня, гена се предава няколко поколения напред.
  • 6 909 БЪЛГАРИЯ

    6 6 Отговор
    Абе тия на тоя Митьо очите неговите хора преди и в Бургас на центъра май се стреляха и нвинни пострадаха ! Най -добре да ги очистат тия утрепки да не вредят на населението !!!!
  • 7 РАК ДА ХВАНЕШ

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Много боклук се е народил в тая държава ........
  • 8 Кобрата

    6 0 Отговор
    Това си е голям късмет, да му допрат пистолет в главата и при опит за убийство, той да засече... Истината е, че Митьо Очите явно си има дни и не му е дошло времето, сигурно ще се оправи... Ся този Терзийски директно могат да го осъдят за опит за убийство и да го натикат в Белене, представям си само как ще го посрещнат там , новите ги изнасилват ''за добре дошли''. Не всички, но този е дребна риба и работи за някой, така че, няма да му се размине
  • 9 Кобрата

    6 0 Отговор
    Ако Митьо Очите се оправи и се вдигне на крака, този ще е един от първите ликвидирани, или от хората на Очите или лично от самия него.

    Коментиран от #10

  • 10 фери

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "Кобрата":

    Да ти кажа братчед , ако Митьо очите се оправи покровителите му от София ще го ликвидират без много да се бавят . Дори ми се струва че от тази болница няма да излезе жив , обречен е вече . А т.н. негови хора какво ги чака един господ знае , по добре да емигрират някъде .
  • 11 Нако ушите

    5 4 Отговор
    Това със засеклия пистолет е пълна идиотия . Зареден пистолет с патрон в цевта не засича , кое да му засече , иглата ли , петлето ли , няма какво . Пистолет засича по време на стрелба , гръмната вече гилза засяда при изхвърлянето и от оръжието .
    Колко лъжи ще се изрекат по този случай от управляващите още не се знае .
    Стрелците трябва да ги освободят незабавно , те са действали в ситуация на неизбежна отбрана и са си изпълнявали служебните задължения . И аз да видя тези разбеснели мутри да ме връхлитат и аз ще ги изпозастрелям , даже тези леко са се отървали . Свикнали тъпото население да им прави евалла , още не са си намерили майстора .
  • 12 не разбирам

    2 3 Отговор
    Защитаваш б*клук, и казваш да нарита задниците на другите б*клуци.

    Какво значение има кой на кого ще срита задника, като всичките са долни мутри без грам акъл. Кой нормален ще се стреля в заведение? Ако са толкова гоУЕми мутри - да отидат някъде на поле и там вече да се правят на гангстери.
  • 13 неразбирам

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    защитаваш б*клук, и казваш да нарита задниците на другите б*клуци.

    Какво значение кай на кого ще срита задника, като всичките са долни мутри без грам акъл. Кой нормален ще се стреля в заведение? Ако са толкова гоУЕми мутри - да отидат на поле и там вече да се правят на гангстери.
  • 14 АНТИ ДРОГА

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    С ТАЗ ЧЕРВЕНА ПАНДЕЛКА ДЕТ ТИ Е НА КОСИЧКАТА ТРЯБВА ДА СЕ БЕСЯТ БАААВНО ВСИЧКИ НАРКОРАЗПРОСТРАНИТЕЛИ ПОКРОВИТЕЛИТЕ И ЗАЩИТНИЦИТЕ ИМ КАТ ТЕБЕ УТАЙКО НЕЗЕМНА....
  • 15 Алексляти

    7 0 Отговор
    Те такива уроди като очите не умират бързо предполагам че ще има втора серия и той няма да отиде самичък при свети петър