Last news in Fakti

16 Юни, 2016 03:30 18 070 4

Трима са участвали в убийството на боса на "Агресия" Александър Антов

  • агресия-
  • убийство-
  • александър антов
Трима са участвали в убийството на боса на "Агресия" Александър Антов - 1

Най-малко трима души са били на местопрестъплението в Бистрица, където бе разстрелян босът на модна къща "Агресия" Александър Антов, твърдят разследващи. Това са изводите от огледа и аутопсията, разкриват запознати с досъдебното производство, пише в. „24 часа”.

По думите им жертвата е била причакана да влезе в гористата местност да разходи кучето си. След като фигурата му излиза от обсега на десетките камери по улицата в Бистрица, той е разстрелян в гръб от разстояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Екстра,още един к.....нист по малко
  • 2 Грую

    2 0 Отговор
    То гостенино истинските комунисти отдавна измряха, а които останаха са вече на преклонна възраст, а на нас българите все някой трябва да ни е виновен, че сме мързеливи, че сме прости, че сме много велики , а пък никой не ни го признава ами ни търкалят, както намерят за добре разни тарикати и баш простаци, на които даваме власт , доверие, пари и им вярваме повече, отколкото вярвахме на комунистите, а тези хорица като ни забатачат, защото те горе - долу само това могат, стават виновни удобните комунисти дето вече са низвергнати от историята, но трябва да ти кажа, че това не помага изобщо.
  • 3 рес еоод

    0 0 Отговор
    комунистите са на власт и никога не са си тръгвали

    Коментиран от #4

  • 4 Бай хой

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "рес еоод":

    Те са на власт но не са комунисти.

    Спомням си че когато комунистите бяха на власт и се наричаха комунисти, нацията нарастваше, армията бе супер модерна и най силната на балканите, индустрията, спорта, културата, бе на световно ниво, здравеопазването и зъболечението бяха безплатни и едни от най добрите в света, в България имаше инвестиции от цял свят, Български фирми и Българи работеха по цялото земно кълбо и носеха печалби за България т.н. и т.н.

    Продължавайте да плюете и да се опитвате да сатанизирате неудобните и да фалшифицирате историята но знайте че истината винаги излиза на яве.