Last news in Fakti

8 Октомври, 2011 13:52 2 481 0

Взрив пред къща в столичен квартал

  • мвр-
  • взрив
Взрив пред къща в столичен квартал - 1
Снимка: БГНЕС

Взривно вещество е хвърлено тази нощ в двор на къща в столичния кв. „Симеоново”, съобщават от пресцентъра на МВР. При инцидента няма пострадали хора. Днес след полунощ чрез дежурен на СОТ-161 в Шесто РУП – София е получен сигнал за хвърлен взрив в двор на къща в квартал Симеоново. Пристигналите на мястото полици разговаряли с дежурния охранител на обекта към фирма СОТ 161. Той им разказал, че около половин час преди полунощ чул гръм. Излязъл на улицата, където видял силует на бързо отдалечаващ се мъж.

Според БНР става дума за къщата на вдовицата на Милчо Бонев - бай Миле. Последиците от взрива са дупка в покрива на гаража и счупено стъкло на една от стаите. Засега не е известно дали Силвия Панагонова е била в дома си.

В резултат на взрива е пробит отвор в пропиленовия покрив на навеса на гаража и е счупено стъкло на кухненския бокс. Няма пострадали хора. Извършени са огледи от СДВР и СДОТО. Установява се вида на взривното вещество. Образувано е досъдебно производство. Уведомена е Софийска градска прокуратура.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА