Last news in Fakti

11 Юли, 2016 16:45 1 383 0

Материалите от проверката за дупнишката Популярна каса са вече в прокуратурата

  • материалите-
  • проверката-
  • дупнишката-
  • популярна каса-
  • прокуратурата

Полицията в Дупница е приключила проверката на „ Дупнишка популярна каса“ и материалите  от разследването са предадени в прокуратурата. Това съобщи за Факти.бг говорителят на районна прокуратура Дупница Емил Павлов. До петък жалбите в прокуратурата срещу собственика на касата, която е със статут на кредитна кооперация Георги Близнаков, са били 92. Днес са подадени и нови.

Проверката приключи по-рано от очакваното, тъй като бе поискано удължаване на срока от един месец и то трябваше да приключи около 1 август. Предстои наблюдаващият прокурор да се запознае с материалите и да се произнесе в едномесечен срок. Материалите са доста по обем, но наблюдаващият прокурор ще се произнесе в кратък срок, заяви Емил Павлов в отговор на въпрос дали има основания прокуратурата да повдигне обвинения на Георги Близнаков.

Факти.бг припомня, че дупнишката Популярна каса изпадна в несъстоятелност, а член кооператорите в нея загубиха своите спестявания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА