Last news in Fakti

12 Юли, 2016 18:36 1 509 0

Емил Първанов - Ембака все пак остава в ареста

  • емил първанов-
  • ембака-
  • остава-
  • ареста

Прокуратурата е повдигнала ново обвинение на Емил Първанов-Ембака за палеж. Той ще остане в ареста заявиха за БНТ от държавното обвинение. По-рано днес след забавяне и пропуски на прокурори съдът разпореди да бъде пуснат от ареста обвинения за убийството на магистрала „Струма" Емил Първанов-Ембака.

Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди незабавна проверка на целия разследващ екип. Обстойна проверка ще бъде направена и на наблюдаващия прокурор по делото Георги Качорев заради подозрения, че е бавил и други дела. Съдът прецени, че законовият срок за задържането на Ембака е изтекъл преди няколко дни. На заседанието стана ясно, че прокуратурата се опитала да промени обвинението в последния момент, но без резултат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА