21 Юли, 2016 11:15 4 895 5

Пребиха с бухалки свидетел срещу Ценко Чоков (Снимки)

  • ценко чоков-
  • пребиха-
  • бухалки-
  • свидетел-
  • цветомир таралански
Пребиха с бухалки свидетел срещу Ценко Чоков (Снимки) - 1
Снимки: BulNews.bg

Тази нощ, пред заведение на автогарата, във врачанското село Галиче е бил брутално пребит Цветомир Петров Таралански-Цоло, съобщи BulNews.bg.

30-годишният мъж е свидетел по досъдебното производство срещу скандалния кмет на селото Ценко Чоков.

Малко след 3 часа снощи, пред заведението, пристигнал 21-годишният Спас, големият син на арестувания Чоков, в компанията на двама мъже. Още със слизането от автомобила, те започнали да бият с бухалки Цоло и спрели едва, когато той останал да лежи в безсъзнание на земята.

Очевидци на нападението незабавно подали сигнал на спешния телефон 112. Пребитият като свидетел срещу Чоков е настанен в болницата в Бяла Слатина в тежко състояние.

Още същата нощ полицията е започнала да работи по случая и да изяснява причините за жестокия побой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стратокастър

    1 0 Отговор
    Прибран ли е Спас ,или са "работи по случая"???
  • 2 дивата българия

    0 0 Отговор
    Работят усилено случая, както винаги, но подозирам, че версията ще претърпи промени.
    Примерно:
    "Цветомир под въздействието на алкохола пада по стълбите и си удря на няколко пъти много лошо главата, в следствие на, което са настъпили съответните травми".
    Съда в Бяла Слатина осъжда Цветомир условно на 3 години и глоба 1500 лв да заплати на Спас Чоков, а на неговите приятели по 1000 лв за нанесени нематериални щети, обида и клевета.
    Дори да не е точно такова развитието, ще е нещо подобно.
  • 3 гостенче

    0 0 Отговор
    Ще ги застрелят скоро най вероятно и Спас и Ценко и всичките там дето се правят на мутри. Прекалено много започна да се шуми около тях и да се дънят. Всички знаем, че поднобно нещо е неудобно и застрашава спокойния бизнес и кражба на много високопоставени личности личности.
    Честито на Спас барабар с Баща му и там още един изтърсак имаше от тяхната фамилия но не му помня името.
  • 4 Пожар

    0 0 Отговор
    СМЪРТ за всичко ЧОКОВЦИ И ЧОКОВИЦИ. Докога ще ги търпим тея УРОДИ самозбравили се. Крайно време е някой да им драсне клечката на убавците.
  • 5 Ууууу

    0 0 Отговор
    Долу Чоко и Коко