1 142 0

Внос на марихуана в Тайван от Канада

Престъпникът бе заловен в дома му по време на полицейска акция

Виолина Цветанова

Полицията на Република Китай арестува мъж за внос на марихуана от Канада и продажбата й в нощните клубове в столицата на страната.

След дълга засада бе проведена полицейската акция в дома на престъпника, където бяха намерени големи количества от наркотичното вещество, умело скрити в обикновени предмети– книги, кенчета от безалкохолни напитки и калъфи за CD дискове.

От полицията заявиха, че семената и пъпките марихуана, открити у задържания, са от определен висококачествен сорт, който е лимитиран и доста по-чист от листата на марихуана, което оправдава високата им пазарна цена. Въз основа на пазарната стойност за 100 грама марихуана, варираща между 100 000 и 150 000 тайвански долара, откритото в дома на престъпника количество възлиза на 5.5 милиона долара. По време на проучването стана ясно още, че заловеният сам  продова на своите клиенти, без да използва посредник.

Идентифициралият се като Уанг дилър бе предаден на прокуратурата за нарушение на Закона за превенция на вредата от наркотиците.Напиши коментар:


Публикувай