4 145 9

Мъж с мачете уби жена в Германия (Видео)

Стефанаки Йоанис

Мъж с мачете уби жена в Германия, съобщава АП.

Инцидентът е станал в град Ройтлинген,  провинция Баден-Вюртерберг. Други двама са ранени.

Нападателят е задържан. Нападението е станало пред закусвалня за дюнер. Няколко очевидци панически са избягали, съобщава в. „Билд”.

Задържаният е бежанец от Сирия. Той е на 21 г. Според говорителя на полицията той е бил замесен и в други нападения. В момента няма данни нападателят да е замесен с радикални елементи.

Преди убийството, младият мъж се скарал с жената, чийто живот отнел.

Съдейки по известните елементи, извършителят е действал сам и най-вероятно няма опасност за населението на Ройтлинген и околностите, уточниха от полицията.

В момента не се съобщават за неговите мотиви.

21-годишният мъж е убил полякиня, която е била бременна. Според в. „Щутгартен цайтунг“ мъжът, който е дошъл преди година от Сирия, е работил в ресторант „Мангал“ заедно с жертвата.

Едно BMW е прегазило сириеца, който е бил известен на полицията. Зад волана е бил синът на собственика на малкия ресторант. Според свидетели той е можел да убие още хора.

Само преди дни, на 22 юли, 18-годишен младеж откри стрелба в търговския център „Олимпия” в Мюнхен. Той уби деветима души преди да се самоубие.

Германия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • шшш
  Отговор
  1 20:03  24.07.16
  Мъж Е сириец бежанец ,ама ви поне проверете инфо за кой мъж става дума, криете информация от хора..поредно нападение на мирни бежанци и Така всеки божи ден-Али,Ахмед,Мехмед колят и режат...
 • А НЕ
  Отговор
  2 20:05  24.07.16
  Това вече не е новина ,а всекидневието в бивша Германия ,защото това вече друга Германия ,по скоро АРАБИЯ със свински шириатски закони...
 • ХХХ
  Отговор
  3 20:08  24.07.16
  Сега ще обвинят убитата жертва ,защото така е по ги снася и ще се повтори лъжа от к..венски медии ,които като Гьобелс ...лъжи..
 • ооо
  Отговор
  4 20:39  24.07.16
  сириец на 21 г. бежанец, уби бремена жена...инфо от В-К БИЛД Macheten-Mann (21) tötet Schwangere ...но разбира се това не е тер.акт , просто битово всекидневно явление в Дойчланд..

 • само една ли
  Отговор
  5 21:35  24.07.16
  Момчето на е виновно.Да убиеш християнин ,а още повече жена не е престъпление.Той откъде да знае ,че в Германия жените имат същите права като мъжете.Нямал е време да я изнасили след като я е убил.Да изнасилиш труп въобще не е престъпление.Само дето трупът не вика и не се съпротивлява.Не е същия кеф ,ама Аллах го позволява.Честит байрам.
 • даММ
  Отговор
  6 21:49  24.07.16
  ГЕРМАНЦИТЕ да не се мотат ами да приемат шериата и го спазват стриктно
 • 7 22:31  24.07.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Спиро
  Отговор
  8 22:55  24.07.16
  Така като гледам, дори на миролюбивият средностатистически Българин му дойде до гуша от онова, което се случва в Германия. Какво ли им е на немските "десни" в момента? Държавата (Германия) май се задоволява само да констатира след всяко подобно събитие, че видите ли, няма данни извършителя да е имал съучастници. Тоест, дотук с разследването. Такова няма да има. Битият - бит, €баният - €бан. А някой запитва ли се, ние тук как ще реагираме, когато при нас започнат да стрелят??!!
 • тошибиян
  Отговор
  9 02:04  25.07.16
  мъжът, който е дошъл преди година от Сирия, е работил в ресторант „Мангал“ заедно с жертвата. ХАХАХАААААААА

Напиши коментар:


Публикувай