Last news in Fakti

25 Юли, 2016 10:13 1 561 2

Камион с мигранти е катастрофирал на АМ "Тракия"

  • камион-
  • мигранти-
  • катастрофирал-
  • ам "тракия"

Шофьорът на камиона е избягал от произшествието

Камион с мигранти е катастрофирал на АМ "Тракия" - 1

Камион с 21 нелегални мигранти е катастрофирал на АМ „Тракия“ , съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Инцидентът е станал в събота следобед край Карнобат. Шестима от мигрантите са настанени в Ямболската болница с много травми и наранявания.

Шофьорът на камиона е избягал от произшествието. Мигрантите са заявили, че са граждани на Афганистан, Пакистан и Ирак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 2 Отговор
    Естествено няма да заявят, че са от Ислямска държава. Къде е Пакистан къде сме ние.
  • 2 Стършел

    2 0 Отговор
    Въпросът е не защо са катастрофирали,а как са са минали границата и как са се озовали в камиона?Отговорни фактори в държавата разправят наляво и надясно,че даже и в чужбина,как пазим границата на Европейския съюз,а то какво се оказва-който не е поискал,той не е влязъл нелегално у нас.Защо ходи Бъчонката и обменя мисли,гледа как се охранява границата на САЩ с Мексико,и каква полза от това?Всичко си остава по старому.Решението е толкова просто-който не влиза през КПП,просто се изхвърля там,откъдето е дошъл.Никакви бежанци,пришълци,емигранти и т.н.