2 955 1

Жена отвлече непълнолетна, за да я омъжи за сина си

Синът й бил съучастник

Жена отвлече непълнолетна, за да я омъжи за сина си
Анжелина Димитрова

Районната прокуратура в Нови пазар постигна споразумение с 37 - годишната Гюлен Субашева от шуменското село Тодор Икономово, която отвлече с автомобил „Volkswagen Sharan“ непълнолетно момиче, за да го принуди да встъпи в брак с непълнолетния й син, съобщиха от прокуратурата.

Районният съд в Нови пазар одобри споразумението, което не противоречи на закона и морала, и подсъдимата кандидат-свекърва ще изтърпява наказание от 3 месеца лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок.

Подсъдимата кандидат-свекърва харесала 15-годишното момиче и решила да го отвлече с колата си и да омъжи насила за 17-годишния си син, който е неин съучастник в извършеното престъпление.

В съдебната зала подсъдимата Гюлен Субашева декларира, че се отказва от разглеждане на наказателното дело срещу нея по общия ред, призна се за виновна, изрази съжаление и прие да изтърпява наказание от три месеца с тригодишен изпитателен срок.

Споразумението е окончателно.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Краси
    Отговор
    1 09:24  27.07.16
    Леле, колко полит-коректно заглавие и дописка. Така написано, човек може да си помисли, че въпросната Гюлен е примерно библиотекарката в читалището на Тодор Икономово, а синът й е минимум кандидат студент в СУ, специалност мулекулярна биология. А всъщност всички знаем, за каква "стока" става дума...

Напиши коментар:


Публикувай