27 Юли, 2016 09:32 2 312 5

Банева: Човекът, който ни изнудва, е с голям политически чадър

  • банева-
  • човекът-
  • изнудва-
  • политически чадър

"Случващото се със семейството ни е състояние на терор", заяви Евгения Банева

Човекът, който ни изнудва, казва, че се ползва с възможно най-голямата протекция на държавно ниво. Споменава името на Делян Пеевски. Не мога да знам дали това е така, но мълчанието на прокуратурата при толкова много свидетелски показания показва, че става въпрос за голям политически чадър”, заяви Банева.

„Покушенията срещу семейството ми и наши служители датират от повече от две години и половина. Има различни палежи, слагани са бомби в офиси. Това са случаи, за които сме писали жалби. Случаите са абсолютно идентични, от един и същи подбудител. Извършителите са от неговия кръг. Отново ще се въздържа да посоча конкретно име, тъй като когато съм казвала, заведоха срещу мен дело за обида и блокираха имущество за стотици хиляди левове. Оставям на прокуратурата да си свърши работата”, коментира Банева.

Тя поясни, че не само в този случай, но и при предишни е получавала много обаждания с искания за различни суми пари. Имало е многократни опити за посегателство, нахлувал е в офисите ми. Имало е и побой над охраната на семейство Баневи.

„Става въпрос за едно абсолютно беззаконие, което смятам, че всички граждани усещат ежедневно. При нас е състояние на терор”, заяви Евгения Банева.

Тя попълни, че се е опитала да се срещне с главния прокурор, но той е отказал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sew

    0 0 Отговор
    Умна жена сте, госпожо Банева, мислете.
  • 2 Borisov

    1 0 Отговор
    Фамилия Баневи отдавна трябваше да гние в земята,толкова поразии направиха на тая държава и продължават,че да ги застреляш е най-малкото което трябва да се направи за тях.
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    В цяла България , въпросната фамилия Баневи , присвои и унищожи 30% от индустрията и печеливши предприятия у нас. Те одавна трябваше да треперят за живота си... Много гадно звучи , но това са фактите. Малко им е.
  • 4 милиционера

    0 0 Отговор
    Предполагам, че има и други големи неща и те са всичките за вас. Пожелавам му успех, на човека с големия ......, чадър, дано си свърши работата много скоро и както трябва, а ние ще празнуваме успеха му, а дано, че ми писна да гледам некадърни изяви в България.
  • 5 Живков

    0 0 Отговор
    Колко предприятия и заводи продадохте за скраб и изядохте парите? Продажни боклуци,редно е да си платите. Някога построили ли сте нещо? След вас само разруха...