1 933 5

Банева: Човекът, който ни изнудва, е с голям политически чадър

"Случващото се със семейството ни е състояние на терор", заяви Евгения Банева

Калина Петрова

Човекът, който ни изнудва, казва, че се ползва с възможно най-голямата протекция на държавно ниво. Споменава името на Делян Пеевски. Не мога да знам дали това е така, но мълчанието на прокуратурата при толкова много свидетелски показания показва, че става въпрос за голям политически чадър”, заяви Банева.

„Покушенията срещу семейството ми и наши служители датират от повече от две години и половина. Има различни палежи, слагани са бомби в офиси. Това са случаи, за които сме писали жалби. Случаите са абсолютно идентични, от един и същи подбудител. Извършителите са от неговия кръг. Отново ще се въздържа да посоча конкретно име, тъй като когато съм казвала, заведоха срещу мен дело за обида и блокираха имущество за стотици хиляди левове. Оставям на прокуратурата да си свърши работата”, коментира Банева.

Тя поясни, че не само в този случай, но и при предишни е получавала много обаждания с искания за различни суми пари. Имало е многократни опити за посегателство, нахлувал е в офисите ми. Имало е и побой над охраната на семейство Баневи.

„Става въпрос за едно абсолютно беззаконие, което смятам, че всички граждани усещат ежедневно. При нас е състояние на терор”, заяви Евгения Банева.

Тя попълни, че се е опитала да се срещне с главния прокурор, но той е отказал.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Sew
  Отговор
  1 10:26  27.07.16
  Умна жена сте, госпожо Банева, мислете.
 • Borisov
  Отговор
  2 10:36  27.07.16
  Фамилия Баневи отдавна трябваше да гние в земята,толкова поразии направиха на тая държава и продължават,че да ги застреляш е най-малкото което трябва да се направи за тях.
 • гост
  Отговор
  3 10:54  27.07.16
  В цяла България , въпросната фамилия Баневи , присвои и унищожи 30% от индустрията и печеливши предприятия у нас. Те одавна трябваше да треперят за живота си... Много гадно звучи , но това са фактите. Малко им е.
 • милиционера
  Отговор
  4 14:09  28.07.16
  Предполагам, че има и други големи неща и те са всичките за вас. Пожелавам му успех, на човека с големия ......, чадър, дано си свърши работата много скоро и както трябва, а ние ще празнуваме успеха му, а дано, че ми писна да гледам некадърни изяви в България.
 • Живков
  Отговор
  5 17:32  28.07.16
  Колко предприятия и заводи продадохте за скраб и изядохте парите? Продажни боклуци,редно е да си платите. Някога построили ли сте нещо? След вас само разруха...

Напиши коментар:


Публикувай