3 945 5

Откраднаха колите на полицейски шефове в Бургас

Случаите не са огласени в официалния бюлетин на МВР

Анжелина Димитрова

Полицията в Бургас издирва личните автомобили на шефовете на две от ключовите управления на МВР в града. Откраднати са колите на шефовете на Първо и Четвърто управление на полицията - Иван Иванов и Халид Аптарман, съобщи „Дарик".

Автомобилът "Ford Galaxy" на Иванов е изчезнал от центъра на Бургас. Парадоксално, точно това е територията на Първо РПУ. Джипът "Suzuki Vitara" на Аптарман пък е задигнат от паркинг в комплекс „Изгрев".

Полицейският шеф отишъл да вземе съпругата си от комплекса, но щом се върнал, от возилото му нямало и следа. Разследващи съобщиха, че същият автомобил преди време е бил собственост на служител на ДАНС в Бургас.

Запознати разкриха още, че по същото време е правен опит да се отвори и трета кола- на агент от службите в Бургас.

Случаите не са огласени в официалния бюлетин на МВР.

До момента возилата не са открити. Неофициално, криминалисти твърдят, че вече имали насоки.Случаите са сведени и до знанието на ДАНС.

В официален коментар пред "Дарик" от Областната дирекция на МВР - Бургас съобщиха, че работят в еднаква степен на ангажираност, както за разкриване на противозаконните отнемания на коли на редовите граждани, така и на полицейски служители.

"Не делим хората на полицаи и редови граждани, работим с еднаква натовареност", казаха от МВР.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 555
  Отговор
  1 21:25  02.08.16
  Верваме ви........
 • toma por kulo
  Отговор
  2 21:41  02.08.16
  e.ati rezila na 4enge kolata da otkradnat tezi ili sa mnogo tapi ili mnogo smeli ili vob6te ne sa znaeli na koisa kolite kato sa gi zadignali ta da vdignat I 4ak lujba dans na krak I zqlata poliziq v burgas dano da namerqt kolite
 • бургас
  Отговор
  3 23:00  02.08.16
  Явно не е случайно че са откраднали точно тези две коли, прилича на някакво предупреждение. Интересно е името на единия полицейски началник, не звучи много българско......
 • бръм
  Отговор
  4 23:08  02.08.16
  Чиста демонстрация на мощ от страна на контингента пред полицаите ! Няма нищо случайно те много добре си знаят, коя кола на кого е още повече, че това не са "желани коли" за отмъкване. Интересно ми е какво, ще каже сега Б.Б. по въпроса, както и неговата "министърка" по вътрешните дела ??? Вероятно едно социологическо, ще пуснат с въпрос "Кой открадна колите" с надежда да ги хванат !?
 • звездите ми го говорат
  Отговор
  5 23:58  02.08.16
  българските полицаи са шмекери,сами са си откраднали колите и са ги дали на автоджамбазите за да ги изкарат и продадат в чужбина,далаверата е за сметка на държавата

Напиши коментар:


Публикувай