Last news in Fakti

4 Август, 2016 08:53 5 114 9

Жестокост, облечена във власт: Защо общинар преби рибар?

  • методий петков-
  • общинар-
  • преби-
  • рибар

Общинският съветник в Плевен Методий Петков е стар познайник на полицията

Жестокост, облечена във власт: Защо общинар преби рибар? - 1
Снимки: Нова телевизия

История за жестокост, облечена във власт. Мъж от Плевен е зверски пребит и унижаван, а обвинен за побоя е общински съветник от ДПС.

Даниел Дереков е жестоко пребит, докато ловял риба с приятели в блатото на село Каменец, съобщи Нова телевизия. Ден след инцидента е арестуван Методий Петков – стар познайник на полицията и общински съветник от ДПС.

До агресията се стигнало, защото общинският съветник решил, че Даниел лови риба в частния му язовир. Последвал жесток побой и унижение на Дереков. Освен, че е пребит, мъжът е накаран да яде сурова риба.

Методий Петков е в ареста. Въпреки случилото се обвинението му е единствено за средна телесна повреда по хулигански подбуди.

Петков е избран за съветник на изборите миналата година - човек с богато криминално минало, задържан за побой и рекет, но досега не е осъждан за нищо.

От ДПС смятат, че става въпрос за битов инцидент.

„Няма политическа задача, която да е изпълнявал, да набие някой”, заяви депутатът Митхат Метин.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма политическа задача

    4 0 Отговор
    "От ДПС смятат, че става въпрос за битов инцидент"
    То щом е пребил българин, остана да кажат, че осъждат агресията и искат справедливо наказание за техния член, който смятат да изключат от партията, за да бъде съден с цялата сила на закона!
    Как пък все бивши рекетьори и хулигани стават общински съветници, тююю... Ако се поразровят ще нямерят и няколко сигнала за изнасилване, които бяха потулени!
  • 2 бати

    3 0 Отговор
    То ясно че общинарят е директно за кауша за всичките си знайни и незнайни престъпления, ами потърпевшият и неговите "приятели" що са се оставили тоя да ги прай на 5 стинки, толкоз ли не можаха да му фърлят една гора бой и после да го окъпят в "частния му гьол".........за такива говеда това е най-доброто дето може да се направи щото разбират само от груба сила.
  • 3 Никито Иванов

    0 0 Отговор
    Делиормански Предателски Съюз = ДПС!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 неутрален

    2 0 Отговор
    Такива са общинските съветници, управляващите и главата на нацията. В тази държава няма правила какъв трябва да бъде общинаря , правителството и т.н. Избират се побойници, неграмоатници за съответни министри без хал хабер да имат от това министерство - номер едно -СОЦИОЛОЖКА - министър на силово министерство, е какъв респект имат престъпниците - НИКАКЪВ, знаят за неграмотността и компетентността и си праевят каквото си искат., побоища по пътищата, неспазване на закони, пребиване на хората, е тука може да се каже, че на върха на класацията е - СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, какви обвинения и осъждания се правят, о да , РЕМОНТИРАТ СЕ ЛУКСОЗНО КИЛИИТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПО ЗАПОВЕД ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО
  • 6 777

    2 0 Отговор
    Хора ,
    новините са само роми биха,роми пребиха ,роми убиха ,роми ограбиха и каквото още ви дойде на ум от престъпната гама,а новината се изказва плахо ,ако може да не се споменава думат ром/и/.
    Тези които ги оставят безнаказани са спечелили изборите със гласовете на същите тези роми/предимно купени гласове/
    Бойко му е време отдавна да си ходи,партията му също,пари да му съберем като помощи,че да се оттегли сам.
    Само далавери,кражби убийства и ,,честни,, политици.
    СТИГА
    Не гласувайте и ще видите ,че пак тях ще изберат/с вашите пари/
  • 7 БЪДЕЩЕ

    1 0 Отговор
    Ето няма закони и присъди, идеално местенце за мутри побойници и крадци!
  • 8 незнайко

    2 0 Отговор
    Защо общинар преби рибар? ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ НЯМА ЗАКОНИ. Човек с богато криминално минало, може да бъде избран за общински съветник, само в БЪЛГАРИЯ.
  • 9 Мангали

    1 0 Отговор
    Бандити,не вкарват други бандити в затвора.ТУК Е ТАКА!Българинът не разбра и явно няма да го разбере,че сами трябва да се справим с тоз брутален проблем.Има къде по важни неща и закони за промяна но ни бъзикат се,в парламентъъъъъ с лигави закончета да минава време Ей така.Къде ще пърдиш,къде да паркираш,къде да си опънеш палатката,къде да не си хвърляш фасовете и.т.н.