4 Август, 2016 10:58 2 113 4

Обявиха за издирване гастарбайтера, убил семейство мотористи

  • издирване-
  • гастарбайтера-
  • семейство-
  • мотористи

Съдът измени мярката за неотклонение от "домашен арест" в "задържане под стража"

Обявиха за издирване гастарбайтера, убил семейство мотористи - 1

Турският гастарбайтер Фарук Бекташ (60 г.), който уби семейство на мотоциклет край Драгоман, е избягал от правосъдието и е обявен за общодържавно издирване, съобщиха от прокуратурата.

Днес Софийският апелативен съд измени мярката за неотклонение от "домашен арест" в "задържане под стража". Полицията обаче не е могла да открие Бекташ. В съдебната зала стана известно, че защитата му е оттеглила пълномощията си и му е назначен служебен адвокат.

Група мотористи се събраха и този път пред Съдебната палата, за да изразят недоволството си от първото решение на съда - "домашен арест", което според тях е позволило на обвиняемия да се укрие. Част от тях присъстваха и на заседанието. Те се заканиха, че ще продължат протестите, докато Бекташ не бъде заловен и наказан. Готови са да протестират и пред туркото посолство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 андрешко

    0 0 Отговор
    предлагам първо да се намерят адвокатите който му уредиха ,,домашния арест,, да се линчуват за назидание на всички адвокати който за кинти са готови да продадат и майките си,и след това да се намери извършителя
  • 2 скептично

    0 0 Отговор
    Учудвам се изобщо при т.н. социологически проучвания, че има хора макар и малък %, които изобщо вярват в съдебната система !?
    Ако някой може логически да обясни, защо го пуснаха този под "дпомашен арест" Къде му е "дома". кога го купи или нае... Фиктивен хотелски адрес едва ли прави "дом" То беше повече от 101% ясно, че този веднага, ще изчезне. Най-вероятно вече си е в Турция прекаран от услужливи трафиканти през разграден двор ??
    И кога решиха, че турския гражданин е "европеец" и културно, ще си изчака делото и да го осъдят. Турците ясно показаха колко са европейци и последните събития го доказват. Сега "гонете Михаля".
    Поне го обявете за издирване най-вече в Германия за да не може да се върне никога повече там.
    До "андрешко":
    Адвокатите отдавна са си продали душите и нито думи, нито линч, нищо не ги оправя...
    Съчувствам на близките на загиналите май май единствения шанс е сами да си го издирят този и тогава по "турското правосъдие" !
  • 3 LLB

    0 0 Отговор
    Продажна съдебната система, колко ви платиха
  • 4 Българин

    0 0 Отговор
    Публикувайте поне снимка на боклука, като се издирва