1 671 4

Обявиха за издирване гастарбайтера, убил семейство мотористи

Съдът измени мярката за неотклонение от "домашен арест" в "задържане под стража"

Обявиха за издирване гастарбайтера, убил семейство мотористи
Анжелина Димитрова

Турският гастарбайтер Фарук Бекташ (60 г.), който уби семейство на мотоциклет край Драгоман, е избягал от правосъдието и е обявен за общодържавно издирване, съобщиха от прокуратурата.

Днес Софийският апелативен съд измени мярката за неотклонение от "домашен арест" в "задържане под стража". Полицията обаче не е могла да открие Бекташ. В съдебната зала стана известно, че защитата му е оттеглила пълномощията си и му е назначен служебен адвокат.

Група мотористи се събраха и този път пред Съдебната палата, за да изразят недоволството си от първото решение на съда - "домашен арест", което според тях е позволило на обвиняемия да се укрие. Част от тях присъстваха и на заседанието. Те се заканиха, че ще продължат протестите, докато Бекташ не бъде заловен и наказан. Готови са да протестират и пред туркото посолство.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • андрешко
  Отговор
  1 11:15  04.08.16
  предлагам първо да се намерят адвокатите който му уредиха ,,домашния арест,, да се линчуват за назидание на всички адвокати който за кинти са готови да продадат и майките си,и след това да се намери извършителя
 • скептично
  Отговор
  2 11:43  04.08.16
  Учудвам се изобщо при т.н. социологически проучвания, че има хора макар и малък %, които изобщо вярват в съдебната система !? Ако някой може логически да обясни, защо го пуснаха този под "дпомашен арест" Къде му е "дома". кога го купи или нае... Фиктивен хотелски адрес едва ли прави "дом" То беше повече от 101% ясно, че този веднага, ще изчезне. Най-вероятно вече си е в Турция прекаран от услужливи трафиканти през разграден двор ?? И кога решиха, че турския гражданин е "европеец" и културно, ще си изчака делото и да го осъдят. Турците ясно показаха колко са европейци и последните събития го доказват. Сега "гонете Михаля". Поне го обявете за издирване най-вече в Германия за да не може да се върне никога повече там. До "андрешко": Адвокатите отдавна са си продали душите и нито думи, нито линч, нищо не ги оправя... Съчувствам на близките на загиналите май май единствения шанс е сами да си го издирят този и тогава по "турското правосъдие" !
 • LLB
  Отговор
  3 12:57  04.08.16
  Продажна съдебната система, колко ви платиха
 • Българин
  Отговор
  4 10:16  05.08.16
  Публикувайте поне снимка на боклука, като се издирва

Напиши коментар:


Публикувай