4 Август, 2016 13:15 19 649 11

Жесток бой в заведение, в центъра на София

  • бой-
  • заведение-
  • центъра-
  • софия

Зверски бой се разигра тази нощ в заведение, в центъра на София, твърдят посетители на "Силикон". Страшен екшън беше, имаше кървища, разказват те. От СДВР заявиха за Факти.бг, че е подаден сигнал от пиян младеж, който при пристигане на автопатрула не могъл да обясни нищо, защото бил неадекватен.

Според "Kmeta.bg" били са пребити хора, които с нищо не са провокирали това. От онлайн изданието твърдят, че полицията е закъсняла. Защо отново всеки може да си прави каквото си иска без да има никакъв страх и респект от закона и органите на реда, пита "Kmeta.bg", онлайн изданието съобщава още:

"Наши читатели ни сигнализираха, че цели 25 минути след първото обаждане, на адреса още не е имало никой! Логично е да си зададем въпроса ако инцидентът се беше случил не в центъра на София, а в периферията на града, колко време щеше да бъде нужно на униформените? При идването си полицаите са споделили, че са били пратени на адреса от много голямо разстояние".

 

Н

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калогера

    1 0 Отговор
    Българските глупости край немат, не знам защо си татуирват облика на Левски или Ботев, 50 % от българите трябва да носят татуран Бай Ганя в размер 40х50см на гърбовете си
  • 2 ИСТИНАТА

    1 0 Отговор
    Ето това е полицията в България идва само да констатира,не им се разправя.
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор
    Нали навсякъде има бодигардове в заведенията. Те какво са правили, или са били съочастници. Няма нужда от такива новини. Полицията затова не е бързала.
  • 4 anonimen

    0 0 Отговор
    Така ще бъде докато не дадат повече права на полицайте да мачкат престъпниците!Когато ги бият било полицейщина и им нарушавали правата,а сега мрънкат защо закъсняла полицията?!А и факта от вчера,че пълен автобус с пътници не посмя да се опълчи на един гамен на пътя,говори сам по себе си,че народа български за нищо не го бива!НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!
  • 5 Гьон сурат

    0 0 Отговор
    Ама кво толково станало бе ? Туй беше за развлечение . Е няма да пуша ,пия ,ям и пея . Ам че туй живот ли бре ?ай с...ир бе .Много скучно ще стане тъй .И без това нямам мъни ,де да идем ? Отде средсва? За туй кютек без ръкавици.
  • 6 шдф

    0 0 Отговор
    Заведение - СИЛИКОН! Е това ако не е подтикване към лигавене, разврат, дрогиране, нищоправене и суета какво е? И кой ще иде там?комплексирани и опиянчени придружители на ориенталски бабаити. Типичен плод на перфидна политика за затъпяване, опиянчване и оглупяване на хората. От това майки стават ли? От това мъж става ли или само суетен самовлюбен чувал с анабол?Но то по телвизията и вестниците какво се бъълва? Всичко, абсолютно всичко без критика към цгани, п...ли и ... шшшшшт.... божия наорд.
  • 7 DrINKO

    0 0 Отговор
    Преди 5-6 години се наложи да отидем в тоза заведение заради голамото желание на едни софейски к-ви с големи претенций.
    До нас на съседната маса стана такъв бой, че охраната не успяха да реагират изобщо. Жени мчтаха бутилки и пепелници, направи ми спряха тока.
    А точно преди да влезем от разговора с охраната разбрах, че е имало и друг бой....
    Без коментар..........
  • 8 Анални глезорани

    0 0 Отговор
    Всички ходещи повече от веднъж в такива заведения са идиоти. Те са направени именно за идиоти.
  • 9 Гост

    0 0 Отговор
    За непросветените да им бъде обяснено. Полицията нарочно се бави, за да се поразчисти террена. Идват и не заварват никого и казват "ама то ние нищо не сме видяли, може и да е станало нещо ама ние като не сме видяли не знаем кой прав, кой крив - който иска да пусне жалба в районото или кварталния". По този начин намалява и престъпността. До вечерта хващат някой с един джойнт - ето ти и повишена разкриваемост на престъпността. Намират някой пиян проснат на улицата - слагат му белезници и го спукват от бой - дават го на прокуратурата, че е проявил съпротива и е ударил полицай - ето ти риск на работното място. А масрафа тази престъпна шайка да се разхожда по улиците се плаща от гражданите. Инъче се скъсват да подслушват телефони да душат из фейсбук и форумите, кой плюе по полицията и мафиотската им държава. Ей това ви е държавта - една голяма заблуда.

    Коментиран от #11

  • 10 Нов съм тук

    1 0 Отговор
    Ше опиша моят случай, Вие сами преценете!
    Преди седмица туристи пристигнаха рано сутринта в хотела ни, беше около 6,30ч., бяха вече пияни! В 8,10ч. дойдоха в ресторанта на закуска и веднага се сбиха помеждуси ,....така и не разбрах защо ! Позвъних на 112 и от там ми казаха,че ще изпратят патрул , след около 15минути цирка свърши, след още 15мин. си бяха вече по стаите ! Аз чаках патрула пред хотела повече от час , не се обадих повторно на 112 за да откажа поссещението на полицаите ,исках да чуя какво ще обяснят за закъснението си.Туристите си отидоха днес а патрула още го няма не,че разчитам на тях но все пак.....! Забравих да спомена,че става въпрос за к.к. Слънчев бряг ! Така ,че 25мин. закъснение пред едноседмично си нищо,...според мен!
  • 11 дърти

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Най-точният коментар! Браво!
    Като допълнение може да се каже, че си измислят и врагове, но предимно виртуални и имагинерни, такива, които няма нужда да бъдат преследвани и тръсени, нещо, като битка с вятърни мелници и преследване на тоя дето клати гората.
    Ако напишеш обаче Цар Тиква някъде и веднага те цензурират. Забелязвам, че хората вече много ги е страх, какво говорят и с кой споделят, също, като по Живково време.