1 726 4

Ловец застреля малки кученца, пречело му скимтенето

Калина Петрова

Районната прокуратура в Генерал Тошево ръководи досъдебно производство за убийството на две малки кученца.

На 3 август 2016 г. около 20,30 часа в село Великово, община Генерал Тошево, 54-годишният Т. Ст. убива със законно притежавано оръжие двете малки кученца на съседката си, които били в клетка. След инцидента е подаден сигнал в полицията и мъжът е бил задържан за 24 часа.

Той отишъл в магазина в селото, употребил алкохол и се върнал в дома си. Клетката с кученцата в съседния двор била поставена до оградата му и според обясненията  пред разследващите скимтенето, което издавали животните, му пречело. Няколко пъти мъжът предупреждавал съседката си да премести клетката на двете малки кученца.

Около 20,30 часа мъжът бил подразнен от нестихващото скимтене, взел въздушната си пушка и застрелял едното. Другото продължило да издава звуци и 54-годишният мъж се върнал и го застрелял в клетката. От дома му са иззети ловна карабина, ловна гладкоцевна пушка и пневматична пушка, които са законно притежавани, тъй като мъжът е ловец. Той е с чисто съдебно минало.

Работата по досъдебното производство продължава.

Добрич / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иван
  Отговор
  1 18:34  04.08.16
  Правилно е постъпил! След като тъпата (съседката му) не е взела мерки той се е погрижил. Тъпи и малоумници разбират само от пушка!

  Коментиран от #3

 • майна
  Отговор
  2 18:42  04.08.16
  аман от психопати,да го вкарат в затвора
 • Калогера
  Отговор
  3 20:19  04.08.16

  До коментар #1 от "Иван":

  Ти не думай много да не те сполети същата участ, нали знаеш Господа как обича да наказва
 • Оня
  Отговор
  4 15:50  07.08.16
  Имам идея.Да ми го дадат тоя олигофрен да го сложа в със стопанката на кученцата и от време навреме да ги по стрелвам с английска сол

Напиши коментар:


Публикувай