Last news in Fakti

4 Август, 2016 18:23 2 027 4

Ловец застреля малки кученца, пречело му скимтенето

  • ловец-
  • застреля-
  • малки-
  • кученца-
  • скимтенето

Районната прокуратура в Генерал Тошево ръководи досъдебно производство за убийството на две малки кученца.

На 3 август 2016 г. около 20,30 часа в село Великово, община Генерал Тошево, 54-годишният Т. Ст. убива със законно притежавано оръжие двете малки кученца на съседката си, които били в клетка. След инцидента е подаден сигнал в полицията и мъжът е бил задържан за 24 часа.

Той отишъл в магазина в селото, употребил алкохол и се върнал в дома си. Клетката с кученцата в съседния двор била поставена до оградата му и според обясненията  пред разследващите скимтенето, което издавали животните, му пречело. Няколко пъти мъжът предупреждавал съседката си да премести клетката на двете малки кученца.

Около 20,30 часа мъжът бил подразнен от нестихващото скимтене, взел въздушната си пушка и застрелял едното. Другото продължило да издава звуци и 54-годишният мъж се върнал и го застрелял в клетката. От дома му са иззети ловна карабина, ловна гладкоцевна пушка и пневматична пушка, които са законно притежавани, тъй като мъжът е ловец. Той е с чисто съдебно минало.

Работата по досъдебното производство продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    0 0 Отговор
    Правилно е постъпил! След като тъпата (съседката му) не е взела мерки той се е погрижил. Тъпи и малоумници разбират само от пушка!

    Коментиран от #3

  • 2 майна

    0 0 Отговор
    аман от психопати,да го вкарат в затвора
  • 3 Калогера

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Ти не думай много да не те сполети същата участ, нали знаеш Господа как обича да наказва
  • 4 Оня

    0 0 Отговор
    Имам идея.Да ми го дадат тоя олигофрен да го сложа в със стопанката на кученцата и от време навреме да ги по стрелвам с английска сол