Last news in Fakti

5 Август, 2016 14:13 2 415 0

Пиян нахлу в болница, искал да се саморазправи с Митьо – Очите

  • пиян-
  • нахлу-
  • болница-
  • саморазправи-
  • димитър желязков-
  • митьо-очите

Пиян нахлу в Софиямед искал е да се срещне с Димитър Желязков – Очите, за да се саморазправи с него. Вчера около полунощ на територията „Софиямед“ , мъж на средна възраст, във видимо нетрезво състояние е нахлул в отделението по Спешна помощ. Мъжът е искал да се срещне с Димитър Желязков, по негови думи, за да се саморазправи с него, съобщиха от болницата.

Мъжът веднага е изведен от охранителите на лечебното заведение, които сигнализират на Столична Дирекция  на МВР, която арестува агресивния мъж. Няма пострадали след случая. Димитър Желязков остава за лечение в болницата. Към момента състоянието  му е стабилно, съобщават от лечебното заведение.

Според МВР столична болница е потърсила полицейско съдействие за буйстващ мъж. Сигналът за влязъл в болницата мъж с арогантно поведение във видимо нетрезво състояние бил получен снощи около 00.30 ч. На място незабавно били изпратени полицейски екипи, които установили и задържали пред болничното заведение 42 - годишен мъж. Той е отведен в районно управление на полицията за изясняване на всички факти и обстоятелства около инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА