Last news in Fakti

5 Август, 2016 17:37 3 345 2

Задържаха пияният, искал да се саморазправи с Митьо - Очите

  • пиян-
  • болница-
  • димитър желязков-
  • задържаха-
  • митьо-очите

Задържаният е криминално проявен. Оръжието е открито в автомобила му.

Задържаха пияният,  който нахлу в "Софиямед" за да се саморазправи с Димитър Желязков по известен като Митьо - Очите. Районна прокуратура – София издаде постановление за привличане под отговорност на 42-годишният В. Христов за незаконно притежание на оръжие.

На 05.08.2016 г. около 00.30 ч. в Столичната дирекция на МВР бил получен сигнал за мъж във видимо нетрезво състояние, нахлул в отделението по Спешна помощ на УМБАЛ „Софиямед“. По думите му, той искал да се срещне с пациента на лечебното заведение Димитър Желязков, за да се саморазправи с него. Служителите на реда, пристигнали на местопроизшествието, задържали агресивния мъж. При оглед на управлявания от него автомобил марка „Тойота“, паркиран пред болницата, полицаите открили незаконно притежаван газов пистолет, модифициран за използване като огнестрелно оръжие.

Мъжът е криминално проявен, има осъдителни присъди за престъпления от общ характер.

Разследването на случая продължава под ръководството на Районна прокуратура - София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адолф Хитлер

    0 0 Отговор
    За какво плащаме на родната полиция хора?За да пази престъпниците!Докога, ще плащаме народе загубен?
  • 2 МОТОР

    0 0 Отговор
    КАКВО ПЛАЩАШ ПЛАЩАШ ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ КОИТО СИ ИЗБРАЛ