Last news in Fakti

6 Август, 2016 14:52 17 512 5

Мъж отсече ръцете на жена си с мачете

  • кения-
  • ръце-
  • мачете

Инцидентът е станал в Кения

Мъж отсече ръцете на жена си, обвинявайки я, за това, че не могат да имат деца, съобщи Си Ен Ен.

Инцидентът е станал в Кения. Стефан Нгила атакувал жена си Жаклин с мачете в техния дом. Той и нанесъл множество наранявания по главата, като я е оставил глуха с едното ухо.

Мъжът избягал от мястото на престъплението. Той обаче се опитал да отиде в болницата, където тя била настанена и там бил арестуван.

Смята се, че той е обвинявал жена си, за това, че не могат да имат деца. Според изследвания на болницата обаче той е бил този с репродуктивни проблеми.

Посолството на Бангладеш в страната вече е обещало на Жаклин да й осигури терапия и издръжка от $ 250 месечно. Още преди атаката тя се е опитвала да се оплаче от мъжа си, но са й отговаряли, че в местните семейства жените често са малтретирани.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рангелов

    0 1 Отговор
    Американците с тяхната военна мощ вместо да оправят конфликтните страни направиха целия арабски свят и половин Африка терористични държави, случки като тази се случват ежеминутно в тези държави
  • 2 дагоева

    2 1 Отговор
    Но поне ни ги пращат всички в европа, за да не живеем и ние мирно.

    Коментиран от #4

  • 3 киро

    1 0 Отговор
    Ако е шавнала с някой всичко щеше да е ОК , ама тя му е вярна !
  • 4 Роман Ценов

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "дагоева":

    Така е.
  • 5 ПРОБЛЕМНАКАРАБИНА

    1 1 Отговор
    Жалко за жената, тоя бо*лук вместо да си направи преглед на пищова, е избързал и е обвинил жена си без да знае истината, а се оказва, че сигурно не е можел да го и надърви като хората....