17 082 5

Мъж отсече ръцете на жена си с мачете

Инцидентът е станал в Кения

Росен Стойчев

Мъж отсече ръцете на жена си, обвинявайки я, за това, че не могат да имат деца, съобщи Си Ен Ен.

Инцидентът е станал в Кения. Стефан Нгила атакувал жена си Жаклин с мачете в техния дом. Той и нанесъл множество наранявания по главата, като я е оставил глуха с едното ухо.

Мъжът избягал от мястото на престъплението. Той обаче се опитал да отиде в болницата, където тя била настанена и там бил арестуван.

Смята се, че той е обвинявал жена си, за това, че не могат да имат деца. Според изследвания на болницата обаче той е бил този с репродуктивни проблеми.

Посолството на Бангладеш в страната вече е обещало на Жаклин да й осигури терапия и издръжка от $ 250 месечно. Още преди атаката тя се е опитвала да се оплаче от мъжа си, но са й отговаряли, че в местните семейства жените често са малтретирани.  

Кения


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Рангелов
  Отговор
  1 15:36  06.08.16
  Американците с тяхната военна мощ вместо да оправят конфликтните страни направиха целия арабски свят и половин Африка терористични държави, случки като тази се случват ежеминутно в тези държави
 • дагоева
  Отговор
  2 17:18  06.08.16
  Но поне ни ги пращат всички в европа, за да не живеем и ние мирно.

  Коментиран от #4

 • киро
  Отговор
  3 17:40  06.08.16
  Ако е шавнала с някой всичко щеше да е ОК , ама тя му е вярна !
 • Роман Ценов
  Отговор
  4 20:02  06.08.16

  До коментар #2 от "дагоева":

  Така е.
 • ПРОБЛЕМНАКАРАБИНА
  Отговор
  5 20:04  06.08.16
  Жалко за жената, тоя бо*лук вместо да си направи преглед на пищова, е избързал и е обвинил жена си без да знае истината, а се оказва, че сигурно не е можел да го и надърви като хората....

Напиши коментар:


Публикувай