9 Август, 2016 15:56 12 271 39

Белезници за хулигана от магистрала "Тракия"

  • побой-
  • ангел радичев-
  • белезници-
  • хулигана-
  • магистрала-
  • тракия
Белезници за хулигана от магистрала "Тракия" - 1
Снимка: Gramofona.com

Бургаският окръжен съд постанови постоянен арест за 31-годишния Ангел Радичев, който заплаши с побой шофьор на автобус на АМ „Тракия“, съобщи Gramofona.com.

Младият мъж беше под домашен арест, но прокуратурата обжалва решението на магистратите от  Карнобатския районен съд. За заседанието в Бургас Ангел пристигна, придружаван от адвоката си Събин Дучев.

Той отказа да разговаря с медиите, единствено каза, че съжалява за инцидента. Окръжният прокурор Албена Панчева поиска постоянното задържане за карнобатлията.

Според нея, с поведението си Ангел е застрашил живота и здравето на 47 пътници от автобуса и на останалите участници в движението на автомагистралата.

 „Зачестилите случаи на насилие и саморазправа по пътищата трябва да получат ясен знак, че това няма да се толерира“, коментира в съдебната зала Панчева. Тя поиска арест за Радичев, за да се даде ясен знак, че България е правова държава.  

Окръжните магистрати се съобразиха с мотивите на прокуратурата и постановиха задържането на Ангел Радичев. Той беше изведен от залата с белезници. На излизане карнобатлията обвини медиите, че е арестуван заради тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джими

    1 1 Отговор
    СЕГА ДА ГО ИЗПРАТЯТ ДА СЪЖАЛЯВА В ЗАТВОРА ПОНЕ ЗА 5 ГОДИНИ!
  • 2 ф60

    1 0 Отговор
    Може да съжалява един два пъти, после може и да му се хареса
  • 3 коментар към статията

    2 0 Отговор
    Медиите да знаят, че човека отива в ареста заради тях, а не защото е заплашвал с побой шофьора - ето ти мутренската логика.
    Когато нещо се размирише повече и хората станат свидетели на престъпление, което обикновено остава скрито от съда и веднага се обвиняват СМИ.
    Знайте хора и помнете - станете ли свидетели на престъпление или ви заплашват - телефона на включена камера и после никаква полиция! - Веднага публикувайте в сайтовете за видеосподеляне, пращайте до БНТ, БТВ, Нова и т.н.
    Отидете ли в полицията преди да сте публикували материала - той ще изчезне завинаги! Помните ли как дознателите унищожаваха доказателства срещу 2000лв. от джебчийките?! Навсякъде са така, затова пращайте на повече от една медия, защото някои от тях пък се държат от разни структури, които може и да нямат интерес да излъчат материала. Примерно записа с битото момче от охранители на ТИМ по време на протестите във Варна не се отрази в сайтовете на групировката начело с DNES.BG, както и техните вестници.
    Споделяйте и публикувайте, нека после видим, кой върши работа и кой не, когато всичко е стигнало до очите и ушите на обществото!

    Коментиран от #14

  • 4 Пеп

    1 0 Отговор
    Сега като го помъкнат малко по съд и арести напред-назад, като плати на адвокат един-два пъти много ще му се хареса. Накрая щестигне до извода че цялата работа си е направо за съжаление.
    Типичен пример как може много да загубиш заради глупостта да си изтървеш нервите.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 фсдфдс

    2 0 Отговор
    Реално погледнато всеки заплашва. Чак пък да лежи много. Според мен има много по тежки случай. Пример с пребитите момчета по медийте дето ги даваха зимата. Но все пак не е хубаво такова поведение. По лично мое мнение между 1-3 месеца затвор лек режим ще е достатъчно да се осъзнае, че е направил грешка. Но лежи ли 3-4 години ще загуби връзка с обществото и после по-зле ще стане... като излезе. Трябва да има програми в България за овладяване на гнева и когато няма физическа разправа да се минават такива курсове без да се лежи в затвора. Щото нашите затвори не са поучителни, а това е целта на затвора... Не защитавам никой, но има 10000- случай на физическо насилие по пътищата и даже не се стига до присъда... А сега за няколко заплахи и псувни арести затвори идва ми малко в повече....
  • 7 баш батка

    2 2 Отговор
    Рязаната пушка коята уби двама Българи му се размина а на тва момче (не го защитавам) ще му се стъжни заради Българската простития. Хората които шофират по наще пътища поне един два пъти в месеца знаят много добре как автобуси и камиони режат лявата лента без да се замислят. Когато попаднеш в такава ситуация повече от веднъж при едно пътуване е нормално да се изнервиш. Единствената му грешка е ,че така явно е избухнал а не го е причакал на автобусната гара да го посъветва на саме.

    Коментиран от #11, #12, #16

  • 8 фсдфдс

    1 1 Отговор
    Да вярноооо ужас... Убиваш 2-ма на патия... Пускат те... Заплашваш лежиш..... Е ТОВА АКО Е СПРАВЕДЛИВА ДЪРЖАВА....
  • 9 Недоверчив

    2 1 Отговор
    Аууу, изтървал си бил нервите Ангелчо - някой повярва ли на тая басня?!? Че това мутренско агресивно поведение си им е начин на живот на тия нискочели стероидни добичета. Ха да видим някой може ли да ме опровергае!
  • 10 Бидона

    2 1 Отговор
    КАТО СИ Е ИЗТЪРВАЛ НЕРВИТЕ ДА ХОДИ ДА СИ ГИ ЛЕКУВА В ЗАТВОРА ТОЗИ КОМПЛЕКСИРАН ГЛУПАК!
  • 11 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "баш батка":

    БАТКА, ако караш с разрешената скорост от 140 няма да имаш проблем.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гост

    0 0 Отговор
    Прав е човекът - платил си е, а медиите са му развалили рахатлъка.
  • 14 ПАТРИОТ

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "коментар към статията":

    НЕМА ТАКАВА държава
  • 15 бай Пешо

    1 0 Отговор
    значи за един простак дето му е ниска културата и си е показал манталитета ще има арест в затвора а за един транзитно преминаващ чужд гражданин премазал двама души на пътя домашен арест и то на адрес нает 2 дена след престъплението е.ти ш...ната държава
  • 16 bmw 328 i

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "баш батка":

    Когато караш над 150 в лявото - си в нарушение.Следователно не е редно да се нервираш ако някой те "засече".Това момче не е "карач".Само си мисли че е такъв.

    Коментиран от #19

  • 17 БОХ

    0 0 Отговор
    АВЕ ГОЛЯМА СЪДЕБНА СИСТЕМА ЗАПЛАШВАЛ ГОЛЯМА РАБОТА А БИТИТЕ УБИТИТЕ ИЗНЪСИЛИНИТЕ И ОГРАБЕНИ КЪДЕ СА ВИ ПРИСЪДИТЕ ВЕ КОРУМПИРАН СЪД ТОЯ МИШОК НЯКЪДЕ ЩЯХА ДА МУ РАЗБИЯТ ЗЪБИТЕ И ЩЕСЕ ДА СЕ ОПРАВИ
  • 18 Смешника

    0 1 Отговор
    Е какво?! Крещеше глупости цигането, ама голяма работа - в крайна сметка нищо не му направи на шофьора! За друг път ще знае! То голям проблем го изкараха - да занимават целия народ по новините! Едно извинение е достатъчнор според мен! На този ако се вика хулиган, айде моля! Те нашите политици да не са много хубави? Почти всичките жунди - уж благопристойни християнки, пък те партизанки! Депутатите пък кой педофил, кой п...ст или пък крадецр мутра.... егати държавата!
  • 19 Deathless91

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "bmw 328 i":

    Не си прав, защото едно е движение с над допустимата скорост, което не е кой знае какво нарушение (всички го правим), а другото е отнемане на предимство и е много по-сериозно. Мислете малко.

    Коментиран от #31, #35

  • 20 ГОСТенче

    1 0 Отговор
    Сега ще се силят и бият в гърдите с човека, който може и наистина да е бил в афект от някоя маневра на автобуса (не го защитавам), а само да попитам - какво стана с всички юнаци, които БИХА хора на улицата - ще отговоря: "НИЩО - НА СВОБОДА" ... пък вие продължавайте да бистрите кой с колко и къде кара...
  • 21 николай

    1 1 Отговор
    ГОСТенче : според тебе на магистрала с 200 ли трябва да караме и как мислиш автобуса не е ли малко с предимство преди всичко?

    Коментиран от #28

  • 22 Kiko

    2 0 Отговор
    Защо ли шофьора на автобуса се извиняваше????? Може би защото нищо не е направил.

    Коментиран от #23

  • 23 Въве

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Kiko":

    Защото ако му беше казал нещо от сорта на: "К@Vал нещастен, тва че си с кола за 150 бона и акъл 15грама не значи, че всичките бачкатори около тебе трябва да те пазят от собствената простотия и глупост все едно си само ти караш мерцедес" и щяхме да гледаме как мутрата тъпа пребива бедния човечец пред пътниците, заради това, че му е казал истината в очите! Извинил се е понеже знае, че никой няма да го подкрепи и защото за такива бабаити с такива коли НЯМА ЗАКОНИ!
    Сега обаче се оказа, че колата не е негова и оня е бил в мутро-чалгарско настроение по инерция и е тръгнал да се ежи като паун докато му снимат пристъпа на кретенизъм!
  • 24 abv

    0 0 Отговор
    Типична престъпна физиомутра която ако бях на мястото на шофьора бих счупил.
  • 25 аз ас

    0 0 Отговор
    Липсата на контрол ,от тези които получават заплати и осигуровки за тази работа е причината за тези извращения по пътищата на BG
  • 26 Тошибиян

    1 0 Отговор
    Здачи този е слязъл и е направил забележка на шофера на реиса и се води че заплашил живота на сите в реиса а шофера на реиса с това си каране не е заплашил живота на тея де вози.....и още нещо за тея де цирикат че карала мутрата с над 140 това не може да се докаже но дори да кара с 140 в лява лента кво праи реиса там в левата лента?като по правило не му се полага да кара със 140 ч и отгоре не че не могат.....това е несправедлив процес в стил ние сме правова държава и сега видите ли съда ше осъди мутрата за да види обществото че съда е на негова страна...съда ше го осъди заради обществения интерес и това че стадото се е настървило срещу такива дето скачат като карат рисково...

    Коментиран от #27

  • 27 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Тошибиян":

    АБСОЛЮТНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ
    НЯМА КАКВО ДА ДОБАВЯ
    ОСВЕН ДА ОСВОБОДЯТ ПИЧА
  • 28 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "николай":

    НЕ СРАВНЯВАЙ ТВОЯТА КОЛА С ТАЗИ
    МОЖЕ И В ГРАДА ДА КАРАШ С 200
    ЗАВИСИ КАКВА КОЛА ИМАШ
  • 29 едиКойСи

    0 0 Отговор
    Крайно време е държавата да си влезне в правомощията и задълженията, тоест-съд и присъда, иначе става анархия ако всеки мускулест идиот започне да си "изпуска" нервите върху по-слабите.Ами ако аз, изпускайки си нервите му изпусна 2-3 куршума в хубавата му главичка ?
  • 30 Христо

    0 0 Отговор
    Имам чувството, че много хора не са карали по магистралата казвам това защото доста голям процент от шофьорите преминават в лявата лента без да погледнат дали зад тях в лявата лента не идва друг автомобил и не вразумяват какво могат да причинят с това. А това че АВТОБУСНИТЕ ШОФЬОРИ и ШОФЬОРИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ КАМИОНИ са нагли до безобразие не е тайна за никой
  • 31 Джими

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Deathless91":

    Ти сериозно ли мислиш,че да караш с 250км в час на магистралата не е сериозно нарушение?Даваш ли си сметка каква катастрофа , ще се получи при тази скорост?Полицията трябва да вземе незабавни и то много сериозни мерки срещу нарушителите на ограниченията за скорост!Това е основната причина за смъртните случаи при катастрофа!

    Коментиран от #38

  • 32 ГОЙКО

    0 1 Отговор
    АЗ ПРЕДЛАГАМ ЕДНА ЛЕНТА ОТ МАГИСТРАЛАТА ДА ОСТАНЕ САМО ЗА АВТОМОБИЛИ КОЙТО СЕ ДВИЖАТ С СКОРОСТ НАД 140 КМ.И НИКОЙ ДА НЯМА ПРАВО ДА КАРА ТАМ. А КОЛКОТО ДО ПИСАЧИТЕ РАЗБИРАЧИ ОТ СКОРОСТИ И АВТОМОБИЛИ САМИ МОГАТ ДА СИ ДАДЪТ СМЕТКА ЧЕ С ТАКАВА СКОРОСТ НЯМА КАК ДА ПРЕЦЕНИШ ЗА КОЛКО СЕКУНДИ ЩЕ СЕ ЗАЛЕПИ ЗАД МЕН ИЛИ ЩЕ МИНЕ В ДРУГА ЛЕНТА ЕКО ИСКА ДА НЕ ГО СЪБИРАТ С ЛОПАТКА ОТ АСВАЛТА. ТАКИВА КАТО ТОЗИ ИЗМИСЛЕН ГЕРОЙ ДЕТО Е ВЗЕЛ КОЛАТА ОТ НЯКОЙ ПРИЯТЕЛ ВСЕКИ ДЕН ГИ ГЛАДАМЕ И ОТЧИТАМЕ ПО БЮЛЕТИНИТЕ НИ МВР. ЯЛЯВ НАРОД.
  • 33 mediator37

    0 0 Отговор
    Тоя преди да тръгва на път трябва да си прави по една ч....я, да не е нервен и да не се изпуска.
    За автобусите и ТИР-овете -да , правят маневри, често без да се съобразяват с това, че зад тях карат с 300 км/ч. в лява лента.
    Но затова ние с колите трябва да караме проактивно, т.е. да предвидим , че може да направи такава маневра автобусът.
    Сега да ви питам, като сте толкова принципни.
    Спазвате ли в града закона да давате път на спрял автобус на спирка да се включи в движението. Знам отговора- НЕ!
    Така че не се правете на съдии, защото и вие сте на.рани до ушите спрямо автобусите.
  • 34 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    ТЕ ТОЯ МОЖЕ ДА ТЕ ПРЕБИЕ ЗА ТОВА ЧЕ ДИШАШ ВЪЗДУХ. МНОГО МИ ПРИЛИЧА ОТ ГЛУТНИЦИТА НА Б. БОРИСОВ .
  • 35 баш батка

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Deathless91":

    Точно! Абе няма оправия да сме живи и здрави и Бойко да ни пази :)
  • 36 Коментар към коментара

    0 0 Отговор
    Колко глупости си изписал само ти си знаеш. Само човек със силно изразено въображение може да напише такъв коментар, който няма и частица истина. Много е жалко, ако си мислиш, че полицията не си върши работата. Още по-жалко е, че вярваш на неща, които са писани в медии, където основната им цел е рейтинга, а този рейтинг се постига с шокиращи новини и изопачаване на истината. Вярно е, че след като някоя медия отрази дадено събитие много често започва разследване, но не винаги има ефект, не защото са некадърни и корумпирани, а защото дадената медия е раздула до безобразие случката. Същото е и с примерите, които си дал. Мислете малко преди да четете и не вярвайте на всичко, което ви казват по новините.
  • 37 НЗЮ

    0 0 Отговор
    Много правилно решение.
  • 38 Deathless91

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Джими":

    Да не изпадаме в крайности с чак такива скорости, имам предвид редовните нарушения до 30 км/ч.
  • 39 гост

    0 0 Отговор
    ТОЯ Е ГОЛЯМ БЪЛГАРИН , АКО ПОНЕ ПОЛОВИНАТА СА КАТО НЕГО ДА СМЕ СЕ ОПРАВИЛИ 100 ПЪТИ ДО СЕГА .