11 Август, 2016 11:45 1 756 0

Катарец заплашил да взриви столичен мол

  • катарец-
  • заплаха-
  • столичен-
  • мол-
  • взриви
Катарец заплашил да взриви столичен мол - 1

Катарски гражданин е задържан от полицията в София вчера, след като до МВР е бил изпратен сигнал, че мъж от арабски произход, придружен от две забулени жени, заплашва мола.  

На място са били изпратени екипи на полицията. За сигнала е докладвано и на вътрешния министър. Предприети са били мерки за безопасност в целия търговски център.

При пристигането на антитерористите двете забулени жени вече били тръгнали. Иззети са записите на охранителните камери. Установено е, че те са се качили в такси и са потеглили в неизвестна посока. Органите на реда са влези в контакт със собствениците на таксиметровата компания и са установили водача, който е возил двете жени.

Проверката на случая установила, че става въпрос за скандал между мъжа, майка му и двама сервитьори в заведение. При разпитите на задържания мъж се установило, че той е разговарял по телефона с баща си, защото бил недоволен от сметката в ресторанта. Обяснявал разположението на мола, за да може той да го прибере.

В гнева си катарецът произнесъл реплика на английски език, с която в действителност е отправил заплаха за взрив, след което е бил задържан от органите на реда.

Случаят ще бъде докладван в прокуратурата, а катарският гражданин вероятно ще бъде съден по Указа за борба с хулиганството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА