Last news in Fakti

13 Август, 2016 14:29 13 244 0

Българка изчезна безследно в Англия

  • англия-
  • българка-
  • гергана проданова-
  • изчезнала-
  • разследване-
  • безследно

Българката е майка на три деца

Българка изчезна безследно в Англия - 1
Снимка: DevonCornwall Police

38-годишна българка, живееща в Англия, е изчезнала безследно, съобщи iTV.

Гергана Проданова е била видяна за последно на 8 август, понеделник. Нейни колеги от хотела, в който е работила, са подали сигнал в полицията.

Обезпокоени от факта, че я няма – необичайно за нея – те се свързали с униформените, които са започнали разследване. Задържан е 42-годишният приятел на Гергана, също българин.

Полицията в Ексетър - намиращ се в югозападната част на Англия – е мобилизирала 50 служители, които са се включили в издирването.

Приятелят на Гергана Проданова е арестуван по подозрения в убийството на българката.

За последно тя е заснета от камерите на хранителен магазин. По покупките ѝ – включително мляко и стоки от първа необходимост – полицията съди, че тя не е планирала бягство.

Силите за сигурност обявиха също така, че няма движение по банковите ѝ карти и в профила ѝ в социалните мрежи.

„Изключително сме загрижени за здравето на Гергана. Напълно необичайно е за нея да не се яви на работа“, заяви детектив от местната полиция. Той добави, че българката постоянно се е чувала със своите близки в България, но през последните дни телефонът заглъхва.

„Знаем от нейните роднини – които се грижат за трите ѝ деца – че не се е завърнала в България“, заяви детективът. В издирването на българката се е включил и хеликоптер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА